Hvordan feilsøker jeg Blower Fan på en 04 Ford Taurus?

The blåser fan er en iboende del av 2004 Ford Taurus bilens oppvarming, ventilasjon og air condition (HVAC) system. Blåseren fan er HVAC element som distribuerer varme eller avkjølt luft gjennom bilen, holde beboerne komfortabel, sjåføren våken og gir frontruten dugg for sikker synlighet. Problemer med viften på en '04 Ford Taurus kan inkludere det ikke presser luft gjennom raskt nok, og ikke fungerer i det hele tatt. Problemer som dette kan rettes opp ved å følge noen feilsøkingstrinn. Du trenger
Ekstra sikringer
Vis flere instruksjoner
en

Øk fan innstillingen hvis luften gjennomstrømning ikke er kraftig nok til å demist vinduene. Tilsett litt varme til blandingen. Bruk mye varme hvis du ønsker å smelte isen. Fjerne eventuelle rester i bunnen av frontruten hvis du fortsatt har problemer. Den innkommende luftventilen er på bunnen av frontruten og luft gjennomstrømming vil bli påvirket hvis ventilene er blokkert.
2

Clear pakker og kåper fra under forsetene hvis blåser luft ikke kommer til benplassen bak i '04 Taurus. Jakker og andre elementer kan sperre ventilene der.
3

Slå viften til en høy innstilling på dashbordet hvis "Automatic" innstillingen kutter viften ut for fort for ditt formål. Den automatiske varmeapparat og vifte innstillinger beregne viftehastighet og temperatur for optimal kjøling og oppvarming. Men i tilfelle av en spesielt illeluktende hytta, kan det være lurt å overstyre denne innstillingen for å skape mer luft passerer gjennom.
4

Kontroller sikringen blokk hvis viften ikke fungerer i det hele tatt. Sikringen blokken ligger i '04 Ford Taurus sjåføren side foten godt. Det er til venstre for rattet med den ene bremsepedalen. Bruk indeksen på boksen for å identifisere stedet. Inspiser 40-ampere sikring i Beliggenhet 8 (viftemotor.) Beliggenhet 8 er en av de større sikringer på høyre side. Bytt den ut hvis metallet synlig i sikringen er brutt. Matche det farge-for-farge. Det vil være oransje eller grønn.
5

Sjekk high-aktuelle sikringer, også. Den høye nåværende sikringer er i motorrommet i kraftdistribusjon boksen. Bruk indeksen på boksen for å identifisere stedet. Sjekk Position 5 (kjølevifte,) 9 (passasjersiden kjølevifte) og 10 (driver kjøleviften.) Bytt dem hvis de blir brutt. Matche dem farge-for-farge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66146.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer