Hvordan diagnostisere Elektriske frontlys Problemer på din bil

Hvis frontlyktene på bilen din ikke fungerer, kan en av fire store elektriske komponenter har sviktet: de lyspærer selv, ledningsnettet bringe makten til de frontlykter, sikringene som opererer på krets for å beskytte den mot overspenning eller frontlys bryteren, som gjør at føreren kan skifte mellom lav og høy bjelker. Noen av disse komponentene kan være kilden til frontlys problemer. Finne ut hva problemet er en grei prosess. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Slå på frontlysene. Bytt hvilken lyspærer ikke slå på. Selv om prosessen for å erstatte en frontlys pære varierer etter merke og modell av kjøretøyet, generelt, å fjerne pære: koble ledningsnettet fra baksiden av frontlys forsamlingen, løsne holdeklipsen og trekk ut pæren. Sett inn ny pære, fest den med holdeklipsen, og inn igjen i ledningsnettet. Test frontlyktene igjen. Fortsett til neste trinn hvis noen ikke slå på.
2

Åpne motorrommet sikringsskap. Trekk sikringen som opererer på ikke-fungerende frontlys krets. Inspisere sikring for misfarging. Skift etter behov. Slå frontlysene på igjen. Fortsett til neste trinn hvis noen fortsatt ikke slå på.
3

Koble minuskabel voltmeter til den negative terminalen på bilbatteriet. Plusskabelen av voltmeter til den positive ledningen fra ledningsnettet. Positiv ledelsen har makt kommer gjennom det, og er vanligvis den røde ledningen. Kontroller at strøm kommer gjennom ledningsnettet. Bytt den ut hvis ingen makt kommer gjennom. Slå frontlysene på igjen. Fortsett til neste trinn hvis de fortsatt ikke slå på.
4

Koble den negative batterikabelen fra bilbatteriet. Fjern rammen rundt rattstammen av rattet. Trekk ledningene blokk fra baksiden av frontlys bryteren. Sjekk om kontaktene på ledningene blokk eller frontlys bryteren er misfarget. Rengjøre dem forsiktig med en blyant viskelær. Plugg igjen og slå frontlysene på igjen. Hvis de fortsatt ikke fungerer, kan det hende du må bytte frontlys bryteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66119.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer