Slik feilsøker Varmgang i en 1985 Honda Accord

De fleste eldre biler er utsatt for overoppheting som slanger, termostater, vannpumper og andre komponenter i kjølesystemet slites ned. 1985 Honda Accord er ikke noe unntak. Når du begynner å legge merke til skiltene, er det på tide å ta affære og komme til roten av problemet. Men før du bruker penger på en auto servicesenter, kan det være lurt å diagnose problemet selv med noen relativt enkel feilsøking. Instruksjoner
en

Sjekk din radiator cap. I noen tilfeller kan roten av Accord er overoppheting problemer skyldes en skadet sel i radiator cap. Hvis hetten er kult, ta den ut og inspisere den for tegn på skade. Hvis du observerer skader på forseglingen, ville det være best å kjøpe en ny cap stedet for å forsøke å erstatte den.
2

Inspiser nedre radiatorslange. En lekk nedre radiatorslange er en vanlig skyldige av overoppheting. Det første du bør gjøre er å se etter eventuelle åpenbare lekkasjer som kan være til stede. Fordi ikke alle lekkasjer er åpenbare, bør du sjekke slangen for tegn på slitasje, noen merkbar misfarging eller uvanlig bøying. Dersom slangen er bøyd, for eksempel, er det svært sannsynlig at Accord er overopphetet fordi kjølevæske ikke flyter fritt til kjølesystemet.
3

Undersøke kjølevæske nivå. Dette kan gjøres ved å ta en titt på reserve kjølevæske tank under panseret på Accord din. Hvis tanken er helt tom eller under den angitte minimalt nivå, se i manualen som fulgte med kjøretøyet og deretter legge riktig type kjølevæske. Når du legger kjølevæske på tanken, må du være svært forsiktig med å overfylle da dette vil føre til at væske søles ut og feilaktig indikere tegn til lekkasje, som kan være alarmerende hvis du allerede er bekymret for overoppheting.
4

Sjekk din vannpumpe. Du kan finne vannpumpen på en 1985 Honda Accord på fronten av motoren. Hva du ønsker å gjøre her er å se etter tegn på lekkasje som vannpumpen kan faktisk lekke kjølevæske på grunn av en utslitt pakning eller mekanisk svikt. I begge tilfeller er det vanligvis et tegn på at vannpumpen må skiftes. Hvis du nylig har hatt en ny vannpumpe installert, kan du være i stand til å komme unna med bare å erstatte pakningen.
5

Start motoren på Accord din, og la den gå i et par minutter til se om den blir overopphetet. Hvis den gjør det etter å ha skiftet radiator cap, endre radiator slange, fylle reserve tank, skifte vannpumpe pakning eller bytte ut pumpen helt, er roten til problemet sannsynligvis på grunn av en mislykket radiator, termostat eller blåst toppakning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66116.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer