Min Nissan Altima vil ikke starte igjen og Is Hot

Driving Nissan Altima i lange perioder av gangen i varmt vær kan føre til at kjøretøyet skal ikke starte eller kjøre varmt. Feil vedlikehold på kjøretøyet vil også bidra til disse problemene. Å vite hvordan man skal ta vare på bilen og gi forebyggende vedlikehold på bilen vil holde bilen kjører og unngå overoppheting. Du trenger
Kjølevæske
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Slipp panseret spaken under rattet nær pedalene. Gå til forsiden av bilen og dra panseret opp.
2

Finn container på venstre side av kjøretøyet som har "Coolant" skrevet på den sorte toppen. Legg hånden din på toppen av svart topp for å kjenne om det er varmt. Skru av svart topp mot klokken. Hvis det er varmt vente i 30 minutter før du skrur den.
3

Kontroller kjølevæskenivået i "Coolant" container. Hvis du ser noen væske i beholderen, helle kjølevæske i beholderen til den når "Full"-linjen på siden av beholderen.
4

Skru svart topp på beholderen med klokken. Finn batteriet under panseret på sjåføren side av bilen. Trekk til batteripolene med klokken med en skiftenøkkel. Sveiv bilen. Se under bilen og se etter eventuelle lekkasjer mens bilen kjører.
5

Slå på ovnen. Sjekk under bilen for eventuelle lekkasjer. La bilen for å kjøre i fem minutter. Snu bilen av. Vent ett minutt. Snu bilen igjen for å teste om det fortsatt starter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66090.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer