Slik kontrollerer Fuel Pressure for en Subaru Outback

The Subaru Outback ble først introdusert i 1995 som en bil som kunne håndtere de kuperte veier og stier som en lastebil kunne håndtere. Begrepet Outback er ofte forbundet med grov turterreng i Australia. Den innledende Outback talsmann var Paul Hogan (berømte "Crocodile Dundee" star), da Outback ble innført til Amerika. Outback er fortsatt tilgjengelig for 2011 årsmodell. Testing av drivstoff press på en Outback er en identisk prosess uavhengig av året. Du trenger
Drivstofftrykk tester
Assistant eller andre person
Vis flere instruksjoner
en

Sitt i førersetet på bilen, og slå av motoren på. Hvis motoren ikke vil starte, og har en assistent sitte i førersetet for resten av dette prosjektet.
2

Åpne panseret på bilen, og finn drivstoff rail, på toppen side av motoren. Brenselet rail er metall rail som leverer drivstoff til injektorene. Lokalisere og fjerne drivstoff trykktesting dekselet fra drivstoff rail. Testeren port coveret ser ut som en ventil stammen cap fra et dekk og stikker ut fra drivstoffet rail.
3

Sett drivstofftrykket tester på drivstoff trykktesting porten på drivstoff rail for hånd. Hvis bilen kjører allerede, legg merke til det presset som drivstoff rail produserer. Dette er drivstoff press for ditt kjøretøy. Dersom kjøretøyet ikke er i gang, har assistenten vri om nøkkelen slik at motoren slås over. Vær oppmerksom på drivstoff trykket i drivstoffet rail når assistenten blir nøkkelen. Erstatte drivstoff trykktesting port cap eller dekke når du er ferdig å ta målinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66086.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer