EGR Ventil Symptomer på en Altima

Nissan Altima bruker et digitalt elektronisk resirkulering av eksosen, eller EGR, ventil som en del av sitt utslipp system. Ventilen arbeider for å redusere skadelige klimagasser på grunn av drivstoff forbrenning og også senker temperaturen inne i motoren for mer effektiv brensel. Når denne ventilen svikter, kan dens symptomer etterligne flere andre vanlige tilstander, som luftlekkasjer. Rough Idle /Stalling
p Hvis EGR ventil i Altima sitter fast i åpen posisjon kan det føre til at bilens motor å gå ujevnt på tomgang. Bilen kan også stall ut på grunn tilbrakt utslipp strømmer tilbake inn i motoren fra bilens eksosanlegg. Disse symptomene er ofte tolket som et vakuum lekkasje i henhold til AA1Car, en bil reparasjon nettside. Altima er elektronisk kontroll modul skal utstråle en feilkode som tilsvarer EGR ventilen. En digital diagnostisk verktøy kan brukes til å lese feilkoden og finne ut om problemet er forårsaket av et vakuum lekkasje eller EGR-ventilen.
Spark Knock

Spark banke er en rallende eller metallisk pinge støy som kommer fra en motor når det er akselererende eller under anstrengende aktivitet. Dette betyr at drivstoffet inn motoren din er faktisk eksploderer stedet for å brenne jevnt. En EGR ventil som er korrodert shut kan føre til denne tilstanden hos en Nissan Altima. Den lukkede ventil tillater forbrenningstemperaturer innenfor motoren til å stige, som fører til den gnist knock tilstand. Spark banke kan føre til svikt i motorens toppakning og skader på stempler og lager.
Nøling og feiltenning

En skadet digital EGR ventil, som de som brukes i moderne Nissan Altimas, kan føre til at motoren nøler under akselerasjon. Nøling er forårsaket av dårlig forvaltning av luftstrømmen inn i motoren og eksos-gassen som forlater motoren. Den skadede ventil kan også føre til at motoren ikke bli tent på grunn av for tidlig forbrenning. Denne tilstanden er lik den gnist knock, skjønt mindre alvorlige. Nøling og motor feiltenning kan feiltolkes som et vakuum lekkasje i en lignende måte som grov tomgang og motoren kveles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66079.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer