Hvor å Test en Horn Relay

En grunn til bilens horn virker kanskje ikke er en mislykket horn stafett. Testing bilens horn relé er stedet å begynne når du feilsøker et horn som ikke klarer å tute. Du kan noen ganger teste et horn relé enkelt og uten verktøy. En annen, mer nøyaktige metoden krever spesielle instrumenter og en strømkilde. Du trenger
12-volts batteri
multimeter
Double byglingstråd
Vis flere instruksjoner
Tool-Free Test
en

Bestem hvor reléboksen er montert ved å henvise til bruksanvisningen. Finn horn releet inne i stafetten boksen.
2

Trekk horn stafett fra stafetten boksen. I samme relé boksen, finne en stafett av lik størrelse. Trekk som stafett fra sitt sete og plugg den i hornet relé førersetet. Hvis en sammenlignbar relé til horn releet ikke kan bli funnet, kan denne metoden for testing ikke brukes.
3

Slå tenningen på bilen til "On" posisjon. Forsøk å tute i hornet. Hvis bilen tuter, gjør stafetten opprinnelig sitter i hornet stafetten setet ikke fungere skikkelig.
Specialized Test
4

Finn stafetten diagrammet illustrert i bilens brukerhåndbok og lære hvor reléboksen er montert i bilen. Finn stafetten boksen i bilen.
5

Trekk horn stafett fra sin plass på stafetten boksen.
6

Juster multimeter til motstand innstilling.

7

Identifiser bakken, spenning, batteri og last utstikkerne på stafetten.
8

Fest en av multimeter er klemmer til lasten spiss som går til horn og en til batteriet spiss.
9

Koble bakken terminalen fra bilens batteri til bakken spiss på stafetten med en dobbel jumper wire. Koble jumpers andre ledningen til den positive terminalen på bilens batteri.
10

Touch den andre enden av jumper wire koblet til bilbatteriet plusspol til relé spenning eller innspill spiss.
Side 11

Les multimeter, sjekk for kontinuitet og lytte til stafetten for en klikkelyd. Kontinuitet og klikke indikerer en god stafett. Ingen klikking og ingen kontinuitet er symptomer på en mislykket stafett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66074.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer