Hvordan Les diagnosekoder for en 2005 Ford Explorer

Any Ford kjøretøy produsert etter 1996 skal operere under den andre generasjonen av On-Board Diagnostic koder. Fords før i år operere under et annet system. Eldre Fords pleide å innebære å gå under panseret, koble til egenmåling porter med en jumper wire, og teller blinkende lys. Det er ikke behov for at med 2005 Fords. Du kan enten ta bilen til en mekaniker og har dem hente kodene for deg, eller du kan gjøre det selv med en diagnostisk kode skanner. Noen garasjer belaste diagnostiske avgifter, så å kjøpe en skanner kan spare penger på lang sikt. Du trenger
Diagnostic scanner
Vis flere instruksjoner
en

Besøk en bil forhandler og butikk for en kode skanner. Husk de ulike varsellampene på dashbordet. De fleste OBD-II-skannere vil ikke kunne lese eller tilbakestille bremsesystemer diagnosekoder. Hvor mye du bruker vil diktere hvor mye du får ut av skanneren. Noen bare lese kodene, mens andre kan samhandle med bilens datamaskin via en USB-kabel.
2

Plug den diagnostiske skanner inn i Fords datalink kontakt. Denne porten er plassert på undersiden av dashbordet, et sted mellom trunk utgivelsen og midtkonsollen.
3

Slå Fords elektriske systemet på. Avhengig av skanneren du kjøpte, kan det hende at enheten slår seg på når den oppdager en strøm av data fra Fords diagnosesystem. Hvis du kjøpte en mer økonomisk enhet du er nødt til å trykke på power-knappen og slå den på.
4

Les kodene når de vises på skanneren read-out, og rådfør deg med brukerveiledningen for enheten. Det bør være en liste over generisk, Society of Automotive Engineer-godkjente diagnosekoder. Ford har også sitt eget sett med koder for å supplere de generiske seg. Disse vil du ikke finne i enten enhetens bruksanvisningen eller din Ford brukermanual. Fords nettstedet ikke har dem lett tilgjengelig heller, men du kan besøke en gratis nettside som motor-light-help.com, hvor Ford-spesifikke koder er oppført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66052.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer