Hvordan å lese koder for en 1997 Ford Expedition

The 1997 Ford Expedition kom utstyrt med den da nye "OBD II" ombord diagnostikk protokolldefinerte for bruk i alle biler som selges i USA begynner i 1996 årsmodell. Som sådan, bruker 1997 Expedition standardiserte PC-koder som den integrerte datamaskinen setter når en feil blir registrert i en overvåket krets eller system. Lese feilkoder på 1997-ekspedisjonen krever bruk av en bil skanning verktøyet, som er tilgjengelig fra de fleste store auto deler kjedene. De fleste hjem mekanikere kan utføre oppgaven av å lese feilkoder for 1997 ekspedisjonen på så lite som fem minutter. Du trenger
Automotive skanning verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Snu 1997 Expedition er tenningsnøkkelen til "off" posisjon. Sett kontakten på slutten av skanningen verktøyet diagnostisk kabelen på bilens diagnose kontakt. I 1997 Expedition, er denne kontakten som ligger under sjåføren side dashbordet og er dekket av en plaststøvdekselet.
2

Vri tenningsnøkkelen til "run" posisjon uten å starte motoren. Dette vil levere strøm til skanningen verktøyet og lar deg slå på verktøyet ved å trykke på power-knappen hvis montert.
3

Velg "read-koder" funksjon av skanningen verktøyet ved å trykke "Les"-knappen på kontrollene i verktøyet. I noen få sekunder de lagrede koder vil vises sammen med en kort beskrivelse av kretsene relatert til disse kodene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65970.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer