Tegn på en dårlig Throttle Position Sensor

En gass stilling sensor er en enhet i biler som hjelper elektronisk kontrollmodul bestemme throttle posisjon. Det hjelper modulen administrere brenselstrøm inn i motoren og regulerer korrekt forbrenning. Når denne komponenten svikter, det påvirker motorens ytelse og forårsaker problemer med akselerasjon og opprettholde hastigheten. Hvis en gass stilling sensor ikke blir erstattet, vil den ha en skade ringvirkninger på andre motordeler. Nøling

Ifølge bil reparasjon nettstedet AA1 Bil, motor nøling og snuble er "klassiske symptomer" på en dårlig effekt posisjon sensor. Problemene vanligvis vises under akselerasjon og resultater fra et drivstoff blanding med for mye luft til makten forbrenning. Dette saker jevner slutt ut når oksygen sensor korrigerer luftstrømmen, men ikke nok til å holde motoren fra lidelse vedvarende nøling og snuble.
Fuel Issues

Mangelen på tilstrekkelig drivstoff forårsaket av en feil gass stilling sensor vil påvirke drivstofføkonomi. En driver ofte vil finne seg selv eller forsøker å presse mer drivstoff inn i motoren ved aggressivt tråkke på gasspedalen. Dette setter overdreven drivstoff i motoren. Overflødig drivstoff kan skade tennpluggen og andre motorkomponenter.
Wide Open Throttle

En utbrent gass stilling sensor vil føre et kjøretøy om bord datasystem for å lese gassen så stort tverrsnitt hele tiden. Dette resulterer i en rik drivstoffblanding, hvilket betyr at for mye brensel inn i motoren uten et passende forhold av luft. Drivstofføkonomi er berørt, og en fet drivstoffblanding også hever bilens utslipp, noe som kan føre til at bilens kjørecomputer å lyse opp "check engine" lys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65967.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer