Hva er årsaken til en dynamo ikke å lade

Kjøretøyet kan ha oppstått dynamo problemer hvis batteriet er i stadig døende;? Men når du har batteriet sjekket for problemer, opprettholder det en konsekvent kostnad. Generatoren er den delen av bilen ansvarlig for å opprettholde batteriets ladenivå. Hvis batteriet ikke lades opp av dynamoen mens bilen kjører, vil batteriet til slutt gå tom for strøm, og bilen vil slutte å fungere. Det finnes flere ulike problemer som kan føre til at dynamoen slutter å virke. Skivene og Belt

bilens dynamo lader batteriet ved å generere strøm med en talje og belte system. Hvis beltet som kontrollerer at systemet snaps, strekker seg eller ryker, vil dynamoen slutter å fungere, og batteriet vil ikke lades. Det samme vil skje hvis skivene er noe skadet, forvist eller uansett grunn feil og vil ikke lenger slå.
Kabling

Generatoren drives av flere forskjellige ledningsnett mekanismer. Hvis en ledning ikke er festet skikkelig, blir frittliggende eller utilsiktet blir kuttet, vil dynamoen ikke har noen makt. Hvis dynamoen ikke får noen makt, kan det ikke slå skivene og belte mekanisme som lader batteriet, og batteriet vil ikke lades.
Sikringer

Ifølge EconoFix.com, noen biler har en bestemt sikring for dynamoen. Hvis denne sikringen ryker, enten fra alder eller overspenning i bilen, vil dynamoen ikke fungere før den er byttet. Sjekk bilens sikringsboks diagrammet for å finne ut om kjøretøyet har en sikring for dynamoen.
Computer Problemer

I mange nyere modell biler, spesielt de produsert siden år 2000, er generatoren styres av bilens datamaskin. Hvis bilen din datamaskin ikke fungerer som den skal, eller har systemproblemer, kan det føre til at dynamoen ikke lader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65953.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer