Vanlige Nissan Tenning Troubles

Nissan, et multinasjonalt bilproduksjon gruppe basert i Japan, og tilbyr et mylder av kjøretøy stiler som spenner fra kompakte biler og sedan til sport nyttekjøretøyer og varebiler. Mens godt bygget, Nissan biler ofte opplever problemer med tenningen deres. Å vite hva du skal se etter på forhånd kan hjelpe Nissan eiere spare tid og penger i det lange løp. Feil Ignition Switch

En av de vanligste problemene med Nissan biler er en defekt tenningslåsen. Tenningen kobler starteren til batteriet, hvis det mislykkes, vil bilen ikke snu. Mange ganger når et kjøretøy har en defekt tenningslåsen, vil en primær symptom være problemer med å vri om nøkkelen en gang satt inn. Skifte ut en tenningslåsen kan være kostbart, snitt $ 200 eller mer basert på hvem som utfører arbeidet, men før du velger dette alternativet, bør du sjekke ut nøkkelen. Noen ganger kan en utslitt nøkkel kan hindre overgangen fra å gripe. Bytte nøkkel med et skarpere, nyklipt nøkkelen ofte løser problemet.
Security Startsperre Issue

Mange senere-modell Nissan er utstyrt med det som kalles en startsperre, en sikkerhetsenhet som er utformet for å beskytte bilen din mot tyveri. Startsperren boder bilen og hindrer den fra å starte når en feil nøkkelen settes i tenningen. Hvis din Nissan ikke starter når du setter inn nøkkelen, og en rød nøkkel figuren vises på dashbordet, betyr dette at du kan ha brukt feil nøkkel. Men hvis etter å ha sjekket du finner ut at nøkkelen er korrekt og bilen fortsatt ikke starter, kan det tyde på en defekt startsperre. I dette tilfellet skal bare en utdannet mekaniker diagnostisere og reparere problemet.
Ignition Svikter

En annen vanlig årsak til en Nissan tenningen svikt er en dårlig forrett eller batteri. Fordi tenningsbrytere koble starteren og batteriet, kan svikt i noen av disse komponentene til å utføre hindre bilen fra fanger på eller kjører. Ofte, når et batteri eller lader har gått dårlig, kan bilens interiør og hodet lysene dempet, klimaanlegget kan mislykkes i å blåse og radioen kan dø. Hvis du bil har noen av disse symptomene, er sjansen stor for at en dårlig forrett eller batteriet er den skyldige. Men hvis alt annet ser ut til å fungere som den skal, og det eneste problemet er at tenningen ikke å starte, og deretter en sertifisert mekaniker må se over tenningen kolonnen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65933.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer