Problemer med over-fylling av Transmission Fluid

Transmission fluid er en automotive smøremiddel pumpes gjennom motoren og girkasse system for å redusere friksjonen generert ved å slå interne komponenter. Uten denne væsken, ville overføring overopphetes, gripe opp og ødelegge innvendige deler. Mens noen bil eiere overfylle sine girolje tanker slik at målerne lese et høyere nivå enn "full", dette kan skape problemer lenger ned i veien. Lufting

Lufting er skapt av luftbobler kommer inn i overføringslinjer og blande med væske. Dersom det er for mye overføring væske, så luft kan lekke inn i systemet når bilen kjører og utvikle luftbobler i løsning. Disse boblene reise gjennom overføringssystemet og forstyrre effektiviteten av væske, noe som gir transmisjonskomponenter nok luft til å forårsake friksjon og lage skade.
Overoppheting
p Som den luftbobler samler seg i overføring væske, kan overføringen ikke overføre varme som lett, og varmen fra dens bevegelige deler er lokalisert i områder hvor friksjon forekommer. Dette, kombinert med oksygen fra luften, kan brenne overføring væske. Eiere kan lukte og se den brune fargen på brent overføring væske, noe som vil kreve erstatte all overføring væske i bil.

Pressure Problemer

Pressure problemene oppstår når overføringslinjer overfylt og for mye kraft mot pakningene som er ment til å inneholde væsken. Disse tetninger er utformet for å inneholde en full tank med fluidum, ikke en overfylte tank. For mye væske og selene vil begynne å sprekke og forårsake lekkasjer som mange eiere reagerer på ved å fylle tanken igjen og gjøre problemet verre.
Vent Lekkasje

Luft lekker oppstår når tanken er også full av overføring væske, og væsken begynner å lekke ut av åpningene er utformet for å tillate luft å strømme gjennom systemet. Dette blokkerer nødvendig luft og kan vise seg som en lekker problem når tanken er faktisk overfylte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65929.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer