Hvor å Sjekk DTC-koden på en Subaru Impreza

De diagnostiske feilkoder på en Subaru Impreza er relativt enkelt å sjekke. Disse kodene og on-board diagnostiske systemet som helhet henger sammen med Subaru tjeneste varsellys på dashbordet, bak rattet. Hvis lyset ikke lyser, har du sannsynligvis ikke har et presserende behov for å få tilgang til diagnosesystem. Imidlertid kan dash pærer og ikke brenne ut, og hvis du tror du har et problem, er det best å sjekke. Alt du trenger er en diagnostisk skanner flytende i OBD-II koder. Kjøpe en skanner vil betale seg i løpet av årene. Instruksjoner
en

Sørg for at motoren er slått helt av, inkludert de elektriske komponentene.
2

Finn Subarus OBD-II diagnostisk jack. Det bør være i fronten av bilen og på vanlig vis. Loven krever at denne kontakten krever ingen verktøy for tilgang. I de fleste modeller av de fleste biler som selges i USA, er jack plassert under dashbordet og rattet på førersiden av bilen.
3

Koble skanneren til kontakten. Skanneren har en elektrisk kabel med et bredt, multiple-pin plugg som skal lett gli på plass med et fast trykk.
4

Boot opp skanneren og vent noen sekunder for at det skal bli fullt operativ .
5

Slå på Sabaru og vente på bilen for å etablere en fungerende forbindelse med OBD-II scanner. Dette tar bare noen få sekunder.
6

Se på skannerens read-out skjerm. Hvis det er en diagnostisk feilkode i Subaru datamaskin, bør det vise på dette tidspunktet. Hvis Subaru diagnostiske systemet ikke har funnet et problem, så ingen problemer med koden skal vises.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65883.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer