Frontlyktene vil ikke fungere på en 1998 Mercury

Hvis lysene på din 1998 Mercury ikke fungerer, kan en av fire mulige ting har gått galt. Pæren kan ha brent ut, kan ledningsnettet bringe strøm til pæren ikke fungerer, kan sikringen har gått eller frontlys bryteren kan være feil. Hver av disse mulighetene kan diagnostiseres på en grei og enkel prosedyre som avgjør hvorfor frontlysene ikke fungerer, og hvilken del som må fikses eller erstattes. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Slå på lav-og høy-beam frontlykter. Trinn utenfor bilen for å se om noen av disse frontlykter arbeider. Erstatte en ikke-fungerende frontlys pære hvis alt, men at man arbeider.
2

Slå av kjøretøyet og støtte åpne panseret.
3

Åpne frontlys sikringsboksen og sjekk for å se om noen av sikringene er blåst. Sjekk diagrammet på det indre dekselet til sikringsboksen for plasseringen av sikringene som kontrollerer frontlykter som ikke fungerer. Med to fingre, trekker disse sikringene ut av sporene og kontrollere om det er noen misfarging eller frakobling inne i sikringen. Erstatte eventuelle sikringer som er blåst.
4

Fest positiv ledelsen av voltmeter til den positive terminalen på bilbatteriet. Koble ledningsnettet fra baksiden av ikke-fungerende frontlys. Koble minuskabel voltmeter til ledningene på ledningsnettet for å sjekke at strømmen kommer frem til ledningsnettet. Bytt ledningsnettet hvis voltmeter viser på eller nær "0" på strømledningen fra ledningsnettet. Fortsett til trinn 5 hvis frontlykter er fortsatt ikke fungerer.
5

Sit i førersiden sete og fjerne rattstammen ringen for å få tilgang til frontlys bryteren. Fjern forsiktig ledningsnettet fra frontlys bryteren og sjekk ledningene på denne selen akkurat som du gjorde med sele på frontlys forsamlingen. Skift etter behov. Bytt frontlys slå seg hvis strømmen kommer gjennom sele og ingen av frontlykter fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65876.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer