Problemer med Front Brake Wear

De bremsene foran på kjøretøyet er ansvarlig for å gi de fleste av dine bremsekraft. Noen ganger biler har problemer med sine foran bremser, inkludert bremsene ikke iført skikkelig. Hvis bilens bremser ikke bruker slik de skal være, er det sannsynligvis et problem et sted i bilen som må repareres. Bremsene ikke iført skikkelig er normalt et symptom på et beslektet problem snarere enn et problem med bremsene selv. Bremser slites for raskt

Flere store merker av biler, spesielt Honda, har hatt problemer der bremsene i bilene slites ut for raskt. Bremser slites ut for raskt om bremseklossene er ikke store nok til å skikkelig støtte stoppe vekten av bilen eller om bremseklossene ikke er laget av et solid-nok materiale. Noen bremseklossene er rett og slett mykere enn andre --- disse bremseklossene kan slites ut fortere enn du forventer.
Bremser slites ujevnt

Ujevn bremse slitasje er ofte forårsaket av et problem i ditt bremsesystem som forårsaker bremsetrykk for å bli ujevnt fordelt mellom foran bremser. Ujevn slitasje på bremsene betyr at maskinvaren på den ene siden av bremsene vil slites ut og må skiftes før den andre siden gjør. En skjev bremse rotoren er en vanlig årsak til ujevn brems slitasje.

Andre årsaker til Brake Wear
p Det er en rekke ulike faktorer som kan føre til at kjøretøyets bremser foran å ikke bruke skikkelig. Problemer i bremsesystemet, for eksempel, kan føre til at bremsene slites ut raskere fordi de legger ekstra press på de andre komponentene til bremsen. Høye temperaturer kan også føre til at bremseklossene slites ut raskere enn kjøligere temperaturer. Rutinemessig kjøring i bratt terreng, for eksempel hvis du bor i et fjellområde, kan føre til at bremsene slites ut før tiden, som kan regelmessig tauing og stoppe med tung last.
P Hvis du konsekvent har problemer med måten bremser slitasje og ingen av disse faktorene gjelder for deg, kan du bli kjører bilen for hardt og misbruker dine bremser. Konstant tung bremse bruken av en sjåfør kan føre til at bremsene slites ut fortere enn de burde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65865.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer