Hvorfor Min Transmission Fluid Har en brent lukt og Metal Flakes

Transmission væske kan utvikle en brent lukt og utstillingen metall flak av forskjellige grunner , ikke alle som tyder på sendingen din må repareres . Men hvis kjøretøyet er stille disse symptomene bør det kontrolleres av en kvalifisert mekaniker . Normal slitasje

Transmission væske smører overføring bevegelige deler . Over tid bryter fluidet ned og oksiderer . Venter for lenge mellom væske endringer fører til at væske til å slites ut , forårsaker en brent lukt. Metall flak oppstå under normal slitasje og bli fanget i filteret. Flak i væsken kan være et tegn på å gå for lang tid mellom tjenester , noe som resulterer i et tett filter .
Overoppheting

Sterk varme kan ødelegge en overføring på kort tid. Varme vil føre til overføring væske til overdrevent oksidere eller " brenne ". Overoppheting kan også føre til metalldelene i overføringen for å bli skadet og brekke og forårsake metallflak . Overoppheting kan være forårsaket av overdreven stopp og gå kjøring eller tauing i varmt vær eller ved svikt i bilens kjølesystem.
Fatigue

Mens sjeldne, og til en defekt del står under produksjon eller reparasjon . Hvis en del i overføringen , for eksempel en metal gear , mislykkes det vil føre til at systemet overopphetes og forårsake overføring væske til å utvikle en brent lukt og metall flak fra forringelse av metall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65858.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer