Hvordan kan jeg vite om en frontrute er defekt ?

Din frontruten på bilen er laget av to stykker av sikkerhetsglass som har en plast laminat lag i mellom dem . Noen ganger er en bil produsert med en defekt eller feil frontruten . Ofte, vil du ikke innse frontruten er defekt før du har et problem med frontruten eller det bryter og må byttes ut. Hvis du mistenker at bilen har et defekt frontrute , er det flere tegn på at du bør se etter. Instruksjoner
en

Se etter feil i frontruten . Hvis frontruten ser bølgete , ujevn eller for å ha rynker i den , er det sannsynlig at glass defekt. Defekte frontruter bør umiddelbart skiftes ut fordi de er svakere enn normalt frontruter og mer utsatt for å pådra seg skader som følge av normal bruk.
2

Sjekk området rundt frontruten for lekkasjer . Hvis frontruten er litt feil , er ikke akkurat riktig størrelse eller er feil installert , kan det hende at frontruten ikke passer bilen skikkelig . Dersom frontruten ikke passer bilen ordentlig , er det en god sjanse det vil lekke når det regner eller bilen går gjennom et høyt trykk bilvask. Ta et kjøretøy med en lekker frontruten til reparasjon umiddelbart, da vann kan skade innsiden av bilen .
3

Se etter sprekker eller andre tegn på skade på frontruten . Alle frontruter er utsatt for skader fra flygende steiner og rusk , men hvis frontruten er veldig lett skadet eller sprekker uten en merkbar årsak, kan frontruten være defekt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65838.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer