Hvordan feilsøker jeg diagnoselysene på en 1999 Volvo S70?

The 1999 Volvo S70 er en luksus sedan med plass til fem. Interiøret er romslig, og gir nesten 3 meter med benplass i baksetet og mer enn det i front. Dette forhjulsdrevne bilen leveres som standard med en 2,5-liters motor og fem sylindre. Hvis diagnoselampene, som ligger i dashbordet klyngen, er på, er det på tide å trekke diagnosekoder. Koder opprettes når en feil er identifisert i motoren og lagres for gjenfinning din. Du trenger
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
en

Park Volvo og slå av motoren. Den diagnostiske sekvensen vil ikke starte med motoren i gang.
2

Se under førersiden dash for testen link, eller Assembly Link Diagnostic Link (ALDL). Dette er en elektrisk port litt større enn en liten fyrstikkeske. Den ALDL har 12 til 16 åpne porter og kan ha et plastdeksel beskytter den. Ta av dekselet.
3

Koble testledning slutten av en OBD-II scanner til ALDL. Slå på skanneren.
4

Sett nøkkelen i tenningen til instrumentpanelet lyser men før motoren skrur. En rekke spørsmål vil vises på skanneren skjermen ber deg om å identifisere merke og år av bilen. Besvare hver av dem etter tur.
5

Velg valget mellom å trekke diagnosekoder. Skriv ned hver enkelt slik at du kan referere til dem i eierens eller service manual. Det er mange forskjellige diagnosekoder, hver med henvisning til et spesifikt problem oppdages i motoren.
6

Løs problemet finnes av datamaskinen og deretter hente diagnosekoder igjen. Velg alternativet for å tilbakestille kodene etter de vises. Dette vil fjerne dem fra datamaskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65836.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer