VW Jetta Clutch Problemer

The Volkswagen (VW) Jetta har flere tilbakekallinger på bremsesystemer, ifølge Repairpal.com. Ingen av de siste tilbakekallinger har vært om problemene Jetta eierne har med clutch systemet på manuell girkasse. Noen eiere har klaget på Jetta ikke kommer i revers eller bli vanskelig å skifte fra utstyr til utstyr. Clutch Failure

clutch i en VW Jetta slites over tid, fordi du trykker den inn og ut forårsaker friksjon på platene. Hver gang clutchen trykkes og girskiftene skjer, det skaper slitasje. Bykjøring, spesielt, skaper mer slitasje enn å kjøre på motorveien på grunn av alle de stopper og starter i byen. Clutchen vil mislykkes fordi platen friksjon skaper for mye varme, slik at clutchen å brenne. Jetta clutch er ikke laget av heavy-duty clutcher og kan brenne opp raskere på grunn av bykjøring. Clutchen må byttes ut når clutchen brenner opp eller blir overopphetet.
Clutch Slips

Carcomplaints.com har rapportert problemer med VW Jetta clutch slipping. Ingen spesiell grunn har blitt tilskrevet for dette clutch problem, men det meste av tiden det kommer fra en olje eller smøring lekkasje fra master eller slave sylinder. Oljen lekker ut på clutch forårsaker den til å skli når giring. Forseglingene på sylindrene begynner å bære og lekke væske. Clutch plate kan tas ut og rengjøres for å rette opp dette slipping problem, men selene må byttes ut for å hindre at det skjer igjen.
Ingen Reverse
< p> Noen eiere av VW Jetta har problemer med bilen ikke går i revers, og dette er et clutch problem. Når clutchen slites ned den ikke vil tillate bilen å bli forskjøvet i revers. Clutchen slitasje hindrer revers fordi clutchen må frigjøres helt for å sikre at bilen går i revers, når clutchen bærer det ikke vil slippes fullstendig. En Jetta eieren kan diagnostisere dette problemet ved å sette bilen i revers når Jetta er slått av. Hvis bilen litt beveger seg når eieren forsøker å starte Jetta, er clutchen slitt. Hvis Jetta ikke beveger seg i det hele tatt, er det en overføring problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65829.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer