Vanlige problemer med ABS Bremser

blokkeringsfrie bremsesystemer er blitt vanlig i de fleste biler produsert siden midten til slutten av 1990-tallet fordi de gir overlegen bremsekraft enn eldre typer brems. Det er imidlertid viktig å huske at alle bremsesystemer kan mislykkes og vil trenge periodiske reparasjoner, særlig ettersom bilen og dens mekaniske og elektroniske komponenter alder. ABS lett Feil

ABS-lys på dashbordet kan utløses av noen av en lang rekke problemer med bremsene, alt fra alvorlige mekaniske problemer til enkle sensor eller sikring problemer. Noen ganger ABS tennes på grunn av en kort eller problem i bilens datamaskin som har lite eller ingenting å gjøre med bremsesystemet i det hele tatt.
Sensorproblemer

Ifølge Allpar reparasjoner, kan det komme skitt inn i ABS brake sensorer og føre til at sensorene ikke å fungere ordentlig, utløser feillamper og koder fra bilens datamaskin. Din mekaniker kan være i stand til å rengjøre skitne sensorer slik at de vil fungere igjen, ellers kan du ende opp med å erstatte dem.
Kabling

Ifølge Popular Mechanics, ledningene som styrer ABS-systemet kan bli skadet. Hvis ledningene er utsatt eller frakoblet, ditt ABS-systemet kan svikte.
ABS Controller
p Hvis ABS-kontrolleren, som overvåker slike ting som hvor raskt whels er å snu , slutter å virke på bilen din, vil du ikke lenger ha ABS bremser. En ødelagt eller feil ABS-kontrolleren må bli tatt til en mekaniker for utskifting eller reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65826.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer