1990 Sierra Clutch Problemer

1990 GMC Sierra har tre forskjellige typer, den 1500, 2500 og 3500, og hver av dem har sine egne problemer, men ingen av disse Sierra lastebiler har blitt tilbakekalt. Ifølge Edmunds, har bilene fått høy vurderinger fra sine eiere og er pålitelige biler. De eneste rapporterte clutch problemer utvikle seg fra standard slitasje. Clutch Disc Bruk

1990 Sierra Dette trenger clutch plater erstattes over tid. Den konstante stopp og start, under bykjøring, skape friksjon hver gang clutchen trykkes for å skifte gir. Denne konstante endring av tannhjul fører til at clutch platen til slitasje og krever erstatning. Den 3/4-ton og 1-ton Sierras har heavy-duty clutch plater som ikke trenger å byttes så ofte som 1,2-tonns Sierra 1500. Når skivene begynner å bære i clutch, vil Sierra eieren føler clutchen begynner å skli under bruk og under giring.
Utløserlager
p Som den clutch plater begynner å bære i 1990 Sierra, vil utløserlager fortsette å spinne når giring. Sjåføren vil begynne å høre et skingrende hvin, og girene vil være vanskelig å skifte. De slipper lagrene må smøres for å hindre dette at lageret svikter eller slitasje. De utløserlager lagrene la clutch å la gå av skaftet når du skifter tannhjul i overføringen. En Sierra eier må ha disse slipp lagre erstattet når eieren begynner å høre dette angiveri støy fordi, dersom lagrene ikke blir endret, vil de skape problemer i clutch svinghjul.
Slave Cylinder Problemer

1990 Sierra har problemer med selene på clutch slave sylinder som vil lekke på clutch plater, slik at clutchen å skli under belastning. Forseglingene på slave sylinderen begynner å svekkes i kaldere klima på grunn av snørydding kjemikalier på veien. Når disse selene begynner å gå dårlig, vil små mengder olje og smøremiddel lekke ut på platene, noe som får dem til å skli når de er ment for å holde svinghjulet og tannhjul på plass når clutchen trås inn. Når pakningene begynner å lekke, må de skiftes ut, eller slave sylinder vil brenne ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65804.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer