Tips og triks for hvordan å feilsøke og reparere Små motorer

Vi bruker små motorer for omtrent alle generelt vedlikehold ork rundt den typiske hjemme som har et verksted, til store tomter og store gårder som har det tungt overvekst, busker og trær . Vi stole på resultatene av disse motorene for å få en jobb gjort. Når de ikke klarer å starte eller pause, kan noen tips og triks lagre de fleste motorer fra søppelplass og sette dem tilbake i god stand. Tennplugger

tennplugger jobbe hardere enn noen annen elektrisk komponent på den lille motoren. De forårsaker ingen start forhold ofte. Bare å fjerne tennpluggen og rengjør elektroden eller utskifting av tennplugg kan få motoren tilbake i avfyring rekkefølge. En motor som ikke vil starte eller spytter kan være tegn på et felt eller døde plugg. Fjerning av tennpluggen og jorde den mot rammen (ledning vedlagt) og trekke trekke tau kan fortelle deg om den har gnist til elektroden.
Air Cleaners

Små motorer suger inn mye støv, sand og rusk gjennom luften renere inntak. For en grov tomgang eller no-start tilstand, fjerne luftfilteret og forsøke å starte motoren. Hvis det går som normalt, så du vet av luftfilteret er tett. Vask eller bytt ut luftfilteret.
Fuel

Noen se gjennom plast gasstanker lar deg synlig måle drivstoff nivå. Gass kan vise nær bunnen av tanken, men det er best å toppe tanken av og ikke være avhengig av en visuell inspeksjon. De fleste tanker har tyngdekraften flyt design og trenger mer enn det minimum av drivstoff for å starte og kjøre.
Choke
p Hvis motoren nekter å kjøre i "Medium- Choke "eller" Run "-posisjon, og kjører bare med en full choke, har du et vakuum lekkasje et sted. Den mest sannsynlige vakuum lekkasjelokalisering blir anleggsflaten av forgasseren og inntaksmanifold. Stramme forgasser festeboltene kan stoppe et vakuum lekkasje. Skifte forgasseren basen pakning sikrer en lekkasjefri tetning. Spray forgasser renere rundt forgasseren-manifold felles. Hvis motoren rpm (speed) plukker opp, indikerer det et vakuum lekkasje.
Eksos

Motoren trenger å puste ut til å bruke brent avgasser. Ledeplatene inni de små lyddempere ofte rust og forringes, tilstopping eksos porten. En motor som ikke avgir eksos vil nøle, pop og dø. Bare å fjerne lyddemperen og starte den vil fortelle deg om dette problemet eksisterer. Hvis motoren fyrer opp etter lyddemper fjerning, den skyldige peker på en tett lyddemper.
Forgasser

En motor med liten eller ingen makt kan vise til en forgasser problem. Fjerne luftfilter og sprøyting en liten mengde forgasser renere eller startgass inn i forgasseren luftinntak svelg kan fortelle om en forgasser krets har sluttet å virke. Etter sprøyting, noe økning i rpm eller ytelsesøkning betyr at forgasseren har unnlatt å levere drivstoff. Stram opp alle forgasser husboltene. Ta ut drivstoffilteret fellen og dumpe det. Rengjør eller skift dieselfilter felle eller skjerm.
Plug Wire

å sjekke om det er gnist på pluggen wire, fjern pluggen ledningen fra tilkoblingen sin til tennpluggen . Fest et kontrollys til enden av pluggen ledningskontakten og trekk i starteren. Et blinkende test lys indikerer strøm gjennom ledningen. Ingen strøm vil indikere et problem på spolen eller på ankeret. Fjern trekksnor dekslet og sand motorens armering kontakter på spolen, så vel som utenfor pickups på enden av svinghjulet. Dette vil noen ganger gjenopprette strøm til ledningen og støpselet.
Ignition Points
p Hvis det tennpluggelektrode får et gult sparking arc (tennplugg test) eller ingen gnist , og tennpluggen har strøm til det, vil de brennpunkt bli den neste tingen å sjekke. Fjern trekke tau hette. Fjern skruene på tenningen punktet dekselet cap og sette en test lys sonde på hovedsiden tennpunkt ledning (rød). Trekk i startsnoren. Ingen test blinker kan indikere en dårlig kondensator. Brente kontaktpunkter vil føre til et nei-start eller dårlig motor som går. Sand kontakten poeng og prøve en omstart. Hvis det går, betyr det poengene ble brent og ikke å ta kontakt. Erstatte poeng og kondensator.
Topp motorstøy

Topplokk gjennomgå gjentatte vibrasjon, utvidelse og sammentrekning. En hvesende "livmoren-livmoren-livmoren" fra toppen av topplokk peker på en blåst toppakning. Stramme hodet bolter kan minske støy eller fjerne den helt. Dette betyr en toppakning forseglingen er svekket fra alder eller har sprukket og blåst. Toppakning bør byttes ut.
Bottom motorstøy

Bruk et stetoskop for å se etter lyder i bunnpanne boliger. Høyt banket eller clunking vil indikere en dårlig kobler stang peiling. Klikker eller klapring vil peke på en slapping ventil. For å sjekke om stempelet dask støy, en dempet knock, hell et lokk av motorolje i tennplugg hullet. Start motoren og se om støyen midlertidig forsvinner like etter oppstart. Hvis støyen forsvinner etter oppstart, men kommer tilbake, er den sannsynlige årsaken en skåldet stempelskjørtet, slitt stempelet pin eller dårlige stempelringer. Bad ringene vil avgi blå-hvit røyk ut av eksos når motoren går ved normal driftstemperatur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65797.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer