Slik feilsøker en motorsykkel Gearbox

En motorsykkel girkasse er viktig for å styre turtall gjennom kraften band. Avhengig av størrelsen på motorsykkel motor, styrer makt band frekvensen som din makt øker til maksimalt turtall er nådd. Hvis du har en totaktsmotor, er kraften bandet smal og krever mye av tannhjul i gearkassen. Hvis du har en fire-takts motor, er kraften bandet mye større og krever et mindre antall tannhjul i gearkassen. Du trenger
tusj
Clean egg kartong
Nonlatex hansker
Gamle tannbørste
to kopper diesel
Liten bøtte
Vis flere instruksjoner

en

Ta på nonlatex hansker for å beskytte hendene fra fett og sot. Trekk ut girkassen på motorsykkelen forsiktig. Hvis det er mulig for din motorsykkel modell, trekker begge akslene, tromme og skifte gafler ut sammen. Dersom motorsykkelen gearkasse ikke vil tillate deg å gjøre dette, så fjern akslene som holder Shifter gafler først, deretter fjerne trommelen og utstyr klynger.
2

Demonter utstyr sjakter. Plasser utstyr sjakter i en papp eller styrofoam egg kartong å holde styr på alle bitene. Marker dine deler med tusjen markør for å organisere bitene slik at du vet hvordan du skal sette girene sammen igjen. Merke dem av tall eller bokstaver.
3

Undersøke girene for ødelagte tenner. Erstatte noen tannhjul som har tenner mangler eller bøyde, sammen med kompis sin. Rense ut eventuelle rester fast i tannhjulene ved å bruke en gammel tannbørste dyppet i en liten bøtte med diesel.
4

Inspiser "hundene" for alle typer slitasje. Dette er tannhjul som glir frem og tilbake på akslene. Hvis du merker noen hakk, linjer eller sporete merker, erstatte hunder.
5

Undersøk girkasse lagrene for tilstrekkelig olje smøring. Hvis de er godt smurt og ser fin, trenger du ikke å erstatte dem med mindre du har en ny motorsykkel. Fyll på olje hvis det er lavt. Du kan aldri ha for mye olje i girkassen.
6

Sett sammen din gearkasse, i motsatt rekkefølge som du tok den fra hverandre. Spinne utstyr sjakter for hånd for å aktivere skiftende prosessen med større letthet. Skifte gjennom alle girene. Girene kan virke vanskelig å skifte gjennom først, men det er normalt når oljen jobber seg i mellom tennene girene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65786.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer