6.9 Diesel vil ikke starte

Din Ford 6,9 diesel enten skrur men vil ikke starte, eller det bare ikke vil sveiv. Når dette skjer, gå metodisk feilsøking og du vil nå riktig diagnose raskere og bruke mindre tid og penger på å prøve å løse problemet. Ford installert 6,9 L V8 diesel mellom 1983 og 1988. Du trenger
Pipenøkkel sett
Skrutrekkersett
Amperemeter
Vis flere instruksjoner
Mulige årsaker
en kjøre gjennom sjekklisten for å identifisere din startproblem .

De mest grunnleggende årsakene til en dieselmotor å ikke starte inkluderer mangel på drivstoff, luft i drivstoff, forurensninger i drivstoffsystemet, en defekt injeksjon pumpe, feil oljekvalitet, lav kompresjon, lavt batteri og defekte glødeplugger. Målet ditt er å finne ut hvilken av disse som forårsaker dine startproblemer.
2

Start med det åpenbare og sjekke tanken for å være sikker på at du har drivstoff. Gjennomgå den manuelle og være sikker på at du bruker riktig startprosedyre gitt værforholdene. Er du sykling glødepluggene nok? Hvis temperaturen er kaldere enn 20 grader Fahrenheit du må ta bilen inn i en varm butikk før den starter. Raffinerier endre sine diesel blandinger for å justere for sommer og vinterforhold, og hvis du bruker sommeren diesel under kalde forhold du kanskje få uklarhet i drivstoffet.
3

Er glødepluggene fungerer ? Du kan fjerne dem og sjekke med et amperemeter at de får makt. Ta en glødeplugg og sveiv motoren for å se om drivstoffdamper komme ut av glødeplugg hullet. En mangel på damp indikerer brenselet ikke kommer fram til injektoren pumpen. Hvis damp kommer ut av alle glødepluggene du sannsynligvis har forurenset drivstoff og trenger å tømme drivstoffsystemet.
4 p Hvis drivstoffet ikke gjøre det til injektorene, sjekk om drivstoffet returledningen blokkert. Sjekk for svarte partikler i denne linjen i tilfelle guvernøren vekt festeringen har delvis oppløst. Dersom avkastningen linjen ikke er blokkert, må du kontrollere at drivstoffet er å gjøre det til injektoren pumpen. Gjøre dette ved å fjerne drivstoffledningen fra drivstoffet filteret på injektoren siden av filteret. Fuel bør spray fra denne linjen. Hvis den ikke gjør det, blir filteret blokkert og må byttes.
5

Sjekk om drivstoffet er å få til drivstoffilteret ved å fjerne inntaksslangen og starte motoren. Drivstoff skal komme ut av denne linjen. Hvis den ikke gjør det, kan problemet være lenger ned linjen ved drivstoffpumpen. Senk bensintanken og rengjør drivstoffilteret. Sjekk bensinpumpen å se om det fungerer som det skal.
6

I noen tilfeller drivstoffsolenoid er enten feil, eller ikke får strøm. Trekk den rosa ledningen fra toppen av injeksjon pumpen og vri tenningsnøkkelen til posisjon. Kort gjøre kontakten mellom rosa bly og injeksjon pumpen. Pumpen bør foreta en klikkende lyd. Hvis den ikke gjør det er sannsynlig defekt og vil kreve erstatning eller vedlikehold.
7 p Hvis din 6,9 L diesel har kjørt grov før ikke starter, bør du sjekke injektoren timing. Du kan gjøre dette ved å sjekke at taktmerkene er justert eller bruke en timing meter.
8

Diesels ikke bruke en tennplugg å tenne drivstoffet, men de krever en god del elektrisk strøm til å drive glødepluggene og injeksjon pumpe. Hvis batteriet eller dynamo begynner å svikte, kan du ha nok strøm til å starte motoren over, men ikke nok til tenning, eller motoren går og sluttet. Har ditt batteri og dynamo testet.
9

En annen faktor som kan hindre drivstoff komme til injektorene er luft i drivstoff linjer. Dette skjer når tilkoblinger er ikke stramt eller brennstoffslanger har sprekker eller andre defekter. Kuren for dette er å lokalisere kilden til luft, reparere den, deretter lufte drivstoffsystemet. Hvis motoren din blir gammel eller ikke har blitt opprettholdt godt, sjekk kompresjon, injeksjon pumpe og injektor dyser, da disse vil til slutt fungerer dårlig eller ikke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65785.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer