Min 2007 Saturn vil ikke starte

Saturn var tidligere en General Motors merkevare. Det ble avviklet fra og med 2009 . Hvis du har problemer med å få Saturn å starte , er det noen enkle trinn som kan ha deg tilbake gang på kort tid. Sjekk batteriet
p Hvis din 2007 Saturn ikke vil starte, kan det være grunn til en utladet batteri. En rekke ting fra en dysfunksjonell dynamo å forlate lysene på over natten kan tømme bilens batteri . Du kan teste dette ved å koble batteriet til et voltmeter . Hvis du ikke har tilgang til et voltmeter , prøver hoppe - start batteriet med en annen bil og et sett med startkabler .
Sjekk Fuel
p Hvis det batteriet fungerer, sikre at bilen har tilstrekkelig med drivstoff i tanken . Hvis de elektroniske målere i bilen fortsatt arbeider, sjekke bensinmåleren. Hvis elektronikken ikke fungerer , får en gass kan og legge til en gallon til tanken , og deretter forsøke å starte bilen .
Ring en mekaniker

Hvis batteriet fungerer normalt , og det er gass i tanken , kan det være på tide å kalle en mekaniker . Du kan ha å gjøre ordninger for å få bilen tauet inn i butikken eller leie en mekaniker villig til å vurdere problemet på stedet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65783.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer