Toyota 4Runner Starter Issues

The Toyota 4Runner har vært en pålitelig SUV ifølge de fleste bil vurderinger, for eksempel Edmunds.com, men noen 4Runner eiere har opplevd startproblemer. 2005 4Runner har hatt flere rapporter om forrett eller forrett magnetventiler problemer. Starteren er motordeler som engasjerer motor eller starter motoren når tenningsnøkkelen vris. Korroderte startsolenoiden

Repairpal.com rapporter om at noen Toyota 4Runner eiere har hatt problemer med startsolenoiden korroderer. Når tenningsnøkkelen dreies, en liten mengde strøm flyter inn i startsolenoiden, som kopler inn startmotoren. Solenoiden er festet til startmotoren og virker som et relé av spenning fra batteriet. Denne spenningen bygges opp korrosjon inne i solenoiden, blokkerer spenning fra å komme inn starteren og innkopling av motoren. Spolen kan erstattes uten å bytte starteren av Toyota 4Runner.
Starter Burns Out

Starteren på Toyota 4Runner kan brenne ut på grunn av støv fra clutchen bygge opp i startmotoren. Den manuelle girkassen på 4Runner ligger i nærheten av starteren, og hver gang clutchen er engasjert for å skifte gir, er støv gjort. Dette støvet flyter ned til startmotoren, og til slutt bygger opp, brenne ut motoren på starteren. En startpakke på en Toyota 4Runner som ikke fungerer gjør en klikke lyd når den er utbrent. Den eneste korreksjon for dette problemet er å ha starteren erstattet.

Starter Kabling Problemer

Toyota 4Runner starteren har ledninger som engasjerer og kople ut starteren. Disse ledningene kan sakte slitasje eller korrodere, forårsaker ledningene å bryte. Når disse ledningene er brutt, vil starteren ikke engasjere seg og slå av motoren over. Disse ledningene kan også komme løs, slik at spenningen å gå inn i starteren midlertidig. Når ledningene er taper, vil starteren virke noen ganger, og vil ikke fungere andre ganger. Starteren kan gjenoppbygges og disse ledningene kan byttes ut slik at dette problemet ikke oppstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65782.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer