Hvordan feilsøker jeg sjekke motoren lys på en 1993 Mazda 626?

The 1993 Mazda 626 Check Engine lys er en snirklete ikonet på dashbordet. Når dette kommer på, betyr det at kontroll modul har identifisert en feil av noen slag med motoren din virksomhet. Noen ganger kan dette lyset tennes i feilen. Tilbakestilling lyset lar deg fortsette uten avbrudd. Skulle lyset tilbake etter noen dagers drift, må du ha et diagnostisk verktøy for å identifisere den tilhørende kode og årsaken til problemet. Du trenger
Kort byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

Finn OBD systemet (On Board Diagnostic System) interface enhet. Enheten er på venstre side indre fender panel nærheten av batteriet. På fire-sylindrede modeller, er det seks-sided og formet som et stort hus med en liten rektangel til høyre. På andre modeller, er det plassen i naturen.
2

Sett jumper wire inn i STI (Self Test Input) og GND (jord) steder med bilen slått av. Firesylindrede motorer har STI som det øverste hullet på firkanten til høyre. Ground er øverst til venstre hullet på den viktigste delen. Andre motorer har STI som den tredje fra venstre på øverste nivå i enheten, med bakken som lengst til venstre hullet på andre nivå. Bunnen av enheten har fire flekker, med to av dem er trekantede.
3

Snu bilen på, men ikke starte bilen. For manuelle girkasser, sørg for at giret står i nøytral før du slår på kjøretøyet.
4

Tell antall blink som oppstår med Check Engine lys. Dette indikerer en diagnostisk kode. Det kan være en rekke av lange blinkaktiviteter og korte blink. Antallet lange blink er det første sifferet, er antall korte blink den andre, og hvis du bare se korte blink, er koden ett siffer.
5

Se listen over koder som ligger på linken i Resource delen for å identifisere feilen. Når feilen er rettet, nullstille systemet ved å koble den negative på batteriet og trykke ned på bremsepedalen i fem sekunder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65763.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer