Lastebil Transmission Feilsøking

Sendinger er notorisk ustadig, og som er under panseret på en lastebil er ikke annerledes. Girkassene er blir stadig mer pålitelig gjennom årene, men det har ikke stoppet overføring fra å være en av de mest ofte reparerte deler av biler. Dette faktum gjør det hele mer viktig for deg å gjenkjenne vanlige overføring problemer for riktig feilsøking. Du trenger
Transmission fluid
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk overføring væske hvis du føler at overføring skifte gir for sakte eller hvis girene er forsinket. Disse to problemene er vanlige hendelser ved overføring væsker er lav. Væskenivåer naturlig falle over tid, men du bør også se etter eventuelle lekkasjer rundt transmisjonen å sørge for at det ikke er noen utette pakninger. En dårlig forsegling vil bety overføring væske nivåer vil falle raskt selv etter at du refill.
2

Stopp kjøring Hvis du merker at overføringen er overoppheting og sliter (du bør være i stand til å se denne varmen stiger på målere på dashbordet bord). En overoppheting overføring er forårsaket av én av to problemer. Den første er sleper en last som er for tungt for lastebil. Hvis du er tauing en tung belastning, må du finne en måte å redusere den belastningen eller du kan gjøre omfattende skade på lastebilen sin overføring. Det andre problemet er skitne girolje. Dette problemet vil hindre overføring fra riktig kjøling. Du må endre overføring væske og filter for å stoppe dette problemet.
3

Sjekk overføring væske nivåer hvis du kjører en lastebil med en manuell girkasse og du merker at clutchen bli sittende fast i gir eller skiftende bare med vanskeligheter. Dette er et klassisk tegn på lav girolje. Ignorerer dette problemet kan føre til både girkasse og skader på motoren. Et annet problem kan være en ødelagt eller defekt solenoiden, den del av sendingen som regulerer overføringen fluidstrømningen. Du må ta din lastebil inn til en mekaniker til å ha denne delen undersøkes og eventuelt skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65737.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer