Hvordan å lese koder for en 2006 GMC Duramax

Kontrollere koder på en 2006 Chevrolet Duramax diesel kan gi deg relevant informasjon om motoren og utslipp av lastebilen. 2006 6,6-liters Duramax ble bygget med en høyere dreiemoment og hestekrefter, sammen med reduserte utslipp ved hjelp av en jern sylinder blokk og lavere komprimering. I 2006 Duramax fikk motorbremsen alternativet med kontroller knyttet til turbolader. Kontroll av feilkoder på Duramax ditt bør ikke ta lenger enn 30 minutter. Verktøyet som trengs for denne jobben er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker eller på nettet. Du trenger
OBD-II kode leser (CAN-kompatibel)
Vis flere instruksjoner
en

Plugg OBD-II scanner eller tilsvarende datamaskin diagnostiske skanner inn i port i bunnen av dashbordet. Skanneren porten er en trekantet port som passer den mannlige enden av skanneren plugg.
2

Slå av motoren nøkkelen til "Tilbehør"-posisjon. Slå på strømmen for koden leseren.
3

Trykk på "Read"-knappen på skanneren. Les alle koder og skrive dem ned. Sørg for at du skriver ned relevant informasjon som koden leseren gir deg. Noen kodeleserne gi en definisjon av koden, og andre du gi en definisjon og plasseringen av kilden problem.
4

Vri tenningsnøkkelen av. Ta skanneren fra lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65725.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer