Typer av Prius Feil

The Toyota Prius var en av de første hybrid biler introdusert av en stor bilprodusent. Prius ble populært på grunn av de lave utslipp og høyere miles per gallon Prius eieren fikk med en tank av gass. Siden Prius ble introdusert i 2001, bilen har hatt ulike typer feil og ble kalt tilbake av flere grunner, men den største tilbakekallingen påvirket nesten 4,5 millioner Toyota-er for modell år i 2004 til 2010. Accelerator stikker

Toyota tilbakekalt i underkant av 4,5 millioner biler, inkludert Prius, fordi gasspedalen begynte å bli sittende fast i gulvmatten. Dette gasspedalen feil forårsaket Prius å sette fart til ukontrollerbare hastigheter samt effekt bremselengden på bilen. Noen Prius eierens klaget over ikke å være i stand til å stoppe bilen i det hele tatt å skape ulykkessituasjoner. Dealership erstatter gulvmatte og modifisert gasspedalen for å hindre dette feil oppstår.
Dashboard Feil

Carcomplaints.com har rapportert at enkelte Prius eiere har rapportert defekt dashbordet skjermer som forårsaker dashbordet viser å gå ut. Det belysning funksjonsfeil kan føre til at operatøren ikke bli informert om viktig informasjon som hastighet, oljetrykk, batteri spenning og gass tank nivå. Uten denne dashbordet informasjon Prius eieren ikke kan styre bilen trygt eller bli strandet fordi ingen dashbordet informasjon blir presentert for brukeren.
Steering Feil

Toyota Prius ble tilbakekalt i 2006 på grunn av en rattstamme feil. Denne tilbakekallingen påvirket enn 170.000 biler, ifølge RepairPal.com og kan føre til at operatøren mister kontrollen over styringen fordi rattstammen brudd. Senteret styreakselen montering og åk var sprengning skape en separasjon av skaftet og åk gjør prius mister styring kontroll. Den eneste korreksjon for denne feilen er å ha rattstammen og åk på Prius skiftes ut.
Brake Feil

Noen Prius eiere har klaget på bremsene funksjonsfeil på Toyota, ifølge Carcomplaints.com. Denne bremsen feil fører til at bremsene til å skli på annet underlag enn flate overflater, overflater som grus, jernbanespor eller jettegryter. Dette slipping problem på Prius kan føre til at bilen til krenging fremover når bremsene brukes. Det har vært ingenting funnet galt med bremsene av produsenten og Prius har ikke blitt tilbakekalt for dette bremsing feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65713.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer