Hvordan Reset Check Engine på a1995 Nissan 240SX

The check engine lys på en 1995 Nissan 240SX indikerer et problem i den elektriske kretsen rundt motoren datamaskinen. Check engine lys betyr også at datamaskinen har identifisert problemet, signaliserte en kode, og lagret den i minnet. En kode skanner, som kan kjøpes på noen auto deler butikken, er nødvendig for å kommunisere med datamaskinen og ta ut disse kodene. Du trenger:
kode skanner med tilhørende kodebrevet.
Vis flere instruksjoner
en

Plug koden skanneren ledningen i OBD (på board diagnose) porten på førersiden under instrumentpanelet rett til venstre for rattstammen. Vri tenningsnøkkelen i startposisjon, men ikke starte bilen.
2

Trykk tasten merket "Les" og skanneren vil trekke alle kodene i dag lagret på datamaskinen. Noter alle kodene som vises, og slå av tenningen.
3

Kryssreferanse disse kodene med kodebrevet som følger koden skanneren. Kodebrevet vil tyde koden og gi en beskrivelse av objektet og problem. Har elementer som er oppført med kode korrigert før du fortsetter eller maskinen vil ikke kunne tilbakestille med funksjonsfeil stede.
4

Vri tenningsnøkkelen i startposisjon igjen. Trykk på tasten merket "Slett." Datamaskinen vil slette kodene og nullstille seg til neste svikt, og vil også slukke check engine lys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65697.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer