1995 Ford Thunderbird Driver Side Door Vil ikke Shut

The Ford Thunderbird ble først introdusert i 1955 og ble produsert frem til 2005. Det ble kjent som en personlig luksus bil fordi det var rimelig og avansert enn den gjennomsnittlige bilen. 1995 Thunderbird er en del av den tiende generasjon av bilen produsert fra 1989 til 1998. Gummiforingen at låsen stenger rundt kan slites ut, resulterer som i døren ikke klarer å lukke. Du har tre alternativer for å fikse dette: ta det med til en forhandler, må du utføre en midlertidig løsning med tape eller erstatte foringen selv. Ting du trenger, Elektrisk eller duct tape
Replacement foring
Kniv
Lim
Vis flere instruksjoner
Temporary Fix
en

Åpne låsen på døren ved å løfte opp på det ytre dørhåndtaket, som om du skulle åpne bilen, deretter manuelt åpne låsen.
2

Cut elektrisk eller duct tape i to eller tre 2 -tommers strimler. Sørg for at tapen er tynn nok til å passe rundt låsen innlegget, den horisontale metallet bar på dørkarmen at låsen stenger rundt.
3

Vikle tape rundt innlegget. Pass på at det er svært glatt eller annet låsen vil bli hengt opp på boblene i båndet. Denne reparasjonen vil fungere i ca 50 til 100 stenger av døren, avhengig av kvaliteten på båndet som du brukte.
Permanent Fix
4

Skaff en brukt Thunderbird foringen fra en scrapyard. Det trenger ikke å være samme modell-år som bilen din; bare måle låsen innlegg på bilen for å være sikker på at foringen passer på innlegget
5

Skjær foringen langs. lengde med verktøyet kniv slik at det åpner opp som en hot dog bun. Sett dette på låsen innlegg av kjøretøyet. Pass på at splittelsen er vendt utover slik at du får tilgang til den.
6

Seal kutt som du har gjort i fôring med et sterkt lim, slik som gummi sement eller Gorilla Glue. Når limet er tørt, vil gjennomføringen være sikret, og døren skal lukke riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65691.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer