Slik feilsøker Kabrioletkalesjer

Problemer med konvertible topper generelt kan kategoriseres i tre grupper: elektrisk, hydraulisk og mekanisk. Enten din topp åpner sakte eller ikke i det hele tatt, det er mange forskjellige grunner som kan føre til en kalesje til funksjonsfeil. Denne feilsøkingsguiden vil undersøke noen av de vanligste problemene og se på hva som kan være årsaken til problemet. Instruksjoner
Slow Topp Movement
en

Sjekk dine væskenivåer. Det kunne være en lekkasje i systemet som en lekk pumpe eller sylinder. Dette vil resultere i en langsom bevegelse toppen.
2

Kontroller at sammenhengene og hengsler er riktig justert. Feiljustert sammenhengene kan lage jerky bevegelser når toppen er åpnet.
3

Sjekk batteriet. Hvis toppen er treg å åpne, kan det hende at batteriet må skiftes. Test ut batteriet for å kontrollere at den er i full drift.
Deck Lid vil ikke øke
4

Undersøk pumpen. Hvis pumpen ikke fungerer, kan ikke aggregatet høyne. Dette kan være på grunn av lave væske i pumpen. Tilsett mer væske og se etter lekkasjer.
5

Kontroller at leddene i pumpen er tilstrekkelig smurt. For mye friksjon i dette området kan føre til at pumpen stall.
6

Undersøk skuff fold bryteren. Hvis denne bryteren er åpen, kan den øverste ikke åpne.
Toppen vil ikke øke eller redusere
7

Undersøk pumpen for å sjekke om den fungerer riktig. Hvis ikke, kan det være på grunn av lavt væske i pumpen. Tilsett mer væske, og se etter lekkasjer i området.
8

Sjekk leddene på pumpen for å se om de er smurt riktig. Friksjon i dette området kan føre til at pumpen stall.
9

Undersøk skuff utvide bryteren og venstre hengslet bryteren. Hvis disse bryterne er dårlig, vil den øverste ikke heve eller lavere.
Deck Lid Vil ikke låse eller låse
10

Sjekk skuffen fold bryteren. Hvis dette er åpent, vil dekk lokket ikke låse eller låse opp. Også undersøke de viktigste 50-amp strømbryteren for å se om det er åpent.
11

Undersøk girkasse girvelgeren for å se at den er satt til "park" eller "nøytral". Lokket kan ikke låse eller låse hvis overføringen ikke er satt til disse innstillingene.
12

Sjekk den nøytrale bryteren på undersiden av rattstammen for å se om det er mistilpasset, og sjekk dekk motor til se om det er fortsatt fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65687.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer