Slik feilsøker en Volvo S80 Dynamo

Edmunds.com lovpriser Volvo S80 som en av de sikreste luksus sedan på markedet. Selv om S80 ikke har raffinement av noen av sine jevnaldrende, det kommer som standard med skinn interiør, dual klimakontroll og tre trim. Den har også en prislapp som gjør det mer attraktivt for kjøpere interessert i å spare penger. Dynamoen i Volvo gir batteriet med makt til å holde starte motoren. Når dynamoen begynner å slites ut, tap av makt og problemer med å starte er to av de første symptomene. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

inspisere dynamo visuelt for tegn på skade og løse koblinger. Generatoren er en rund, metall motordeler, rotert av en motor drivreim.
2

kontrollere om batteriet kabelforbindelsene. Se etter etsende oppbygging eller dårlig forbindelse. Å måtte jobbe hardere enn normalt for å levere strøm til batteriet tappes enda en splitter ny dynamo.
3

Test dynamoen makt med et voltmeter. Koble voltmeter røde (positiv) og svart (negativ) fører til de røde og sorte batteripolene mens motoren er slått av. Sveiv motoren og sjekk avlesningen på voltmeter skjerm. Hvis dynamoen er sunt, bør den vise en lesning mellom 13,6 og 14,3 volt. Noe mindre er en indikasjon på at dynamoen er svekket.
4

Lytt etter lyder som kommer fra dynamoen når motoren er i gang. Støy er et tegn på mulig dårlig aksel peiling, kortsluttet dioder eller mekanisk gnissing. Ta dynamo til en bil-deler butikken for videre testing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65678.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer