Slik feilsøker en '92 Jeep Cherokee

Chrysler produserte Jeep Cherokee i nesten tjue år, da den ble erstattet av Jeep Liberty i 2002. Unibody design og pålitelig ytelse gjør Cherokee en populær sport utility vehicle selv nå, når de eneste tilgjengelige modeller brukes. Tilbakekalling for 1992 Jeep Cherokee inkluderer de utvendige lysene, de hydrauliske bremser og akselerasjon pedal. Når noe går galt med Cherokee, er det første stedet å lete instrumentpanelet. Instrumentene vil markere problemer med oljetrykket, batteri spenning og motortemperatur. Du trenger
Diagnostic scanner
1992 Jeep reparasjon manuell
Voltmeter
Fuse avtrekker
Vis flere instruksjoner
en

Trekk eventuelle feilkoder lagret i Jeep datamaskin med en diagnostisk skanner. Koble skanneren til diagnostisk test porten under førersiden dash. Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon og følg instruksjonene på skanneren skjermen for å hente kodene. Slå opp koden betydninger i din reparasjon håndboken. Betydningene vil peke på kilden til motorproblemer.
2

Test batteriet og dynamoen for tilstrekkelig effekt. Koble et voltmeter til Jeep batteripolene mens motoren er slått av ved å feste den positive ledningen til den positive batteriet innlegget, og negative ledningen til den negative batteriet innlegget. Positive er rød og negativer er svart.
3

Sjekk voltmeter lesning med motoren av for batteriets ytelse, som skal være mellom 12,5 og 12,8 volt hvis batteriet er sterk. Sveiv motoren og se den igjen for dynamoen utgang, som skal være mellom 13,6 og 14,3 volt. Lave målinger er tegn på et svakt batteri eller dynamo.
4

Test sikringene for pauser hvis du har små elektriske feil, slik som interiør lysene sviktende eller air condition ikke fungerer. Finn sikringsboksen under dashbordet på førersiden og trekk hver med en sikring avtrekker for å se etter pauser. De fleste Jeeps er utstyrt med en plast sikring avtrekker, som ligger inne i sikringen panel. Hvis din Jeep ikke har en, kjøpe en sikring avtrekker fra noen auto deler butikken.
5

Start motoren og se under panseret for åpenbare tegn på skade. Se etter løse belter, løse eller frakoblet ledninger og ødelagt eller flatet slanger. Se etter tegn på korrosjon eller rust på dynamo, vannpumpe, radiator og batteri tilkoblinger. Se etter tegn på sølt batterisyre.
6

Vær oppmerksom på mønstre i Jeep atferd. Ta oppmerksom hvis det bare har problemer med å kjøre i høye hastigheter eller i ulendt terreng, i regnvær værforhold eller har en tendens til å overopphetes. Hver er et tegn som henviser deg til roten av problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65672.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer