2003 Chevrolet Suburban Fuel Pump Problemer

Chevrolet har utstedt sju tilbakekallinger på 2003 Suburban SUV, to av dem involverer drivstoffsystemet problemer. En av drivstoffsystemet minnes på Suburban bekymringer en defekt drivstoff filter, mens de andre drivstoffsystem tilbakekalling avtaler med tanken, heller ikke en av disse minnes har jobbet med bensinpumpen problemer eiere har rapportert. Fuel Pump Failure

bensinpumpe på noen 2003 Chevrolet Suburbans - som ligger på toppen av gasstanken - har sviktet, slik at motoren til stall eller ikke starte opp fordi drivstoffet ikke blir pumpet inn drivstoffledningen. Dette bensinpumpen problemet har blitt tilskrevet i-tank drivstoff filter, som er slik at rusk å strømme gjennom filteret og inn i bensinpumpen. Den in-tank drivstoff filter er ikke som bensinfilteret som sitter under panseret i motorrommet, den in-tank drivstoff filter er ikke så fint og vil tillate små rusk å filtrere gjennom og inn i bensinpumpen forårsaker drivstoffpumpen til funksjonsfeil ved overoppheting av pumpen og brenne den opp.
Fuel Pump Lekkasje

2003 Chevrolet Suburban eiere har rapportert problemer med bensinpumpen pakninger lekker, lik den lekker fra tetninger rundt drivstoffilter under panseret. Denne pakningen defekt har forårsaket Suburban å dø under drift, samt gå glipp av under oppstart. Lekkasjen hindrer nok drivstoff kommer inn i drivstoff linje, forårsaker luft å utvikle seg i linjen. Dette bensinpumpen pakningen må byttes ut for å hindre at det lekker i fremtiden. Den lekker pakning kan også føre til drivstoffpumpen til å jobbe hardere for å pumpe nok drivstoff inn i linjen, noe som fører til for tidlig svikt i bensinpumpen.
O-ring Seal Lekkasje

O-ring plassert på drivstoff filter boliger har blitt tilbakekalt for 2003 Chevrolet Suburban fordi det ikke er skikkelig på plass når den er installert. Hussammenstillingen begynner å lekke når denne O-ringen ikke sitter riktig, forårsaker drivstoffpumpen å presse drivstoff gjennom gassledningen og lekke ut på eksosanlegg eller motor montering, noe som skaper en brannfare. Dersom O-ringen ikke blir erstattet, kan det føre til drivstoffpumpen til funksjonsfeil og Suburban å ikke starte eller stoppe under drift av kjøretøyet. Forstads-eiere kan ta SUV til en forhandler for utskifting av dieselfilter og O-ring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65655.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer