Problemer i 1997 Ford Explorers

Starten i 1990, begynte Ford Motor Company produserer Explorer, en mellomstor sport utility vehicle. The Explorer ble opprinnelig bygget som en erstatning for Ford Bronco II og bidro til å definere SUV som en av de mest populære typer biler på veien. 1997 Ford Explorer har imidlertid vært forbundet med flere problemer og problemer. Motorproblemer
p Det har vært mange problemer rapportert med motoren i 1997 Explorer. Motoren kan skru, men vil ikke starte. Det har også vært rapporter om at kjedestrammeren kan mislykkes og at veivakselen kan bryte av. Noen eiere har opplevd sylindere som ikke brann, samt blinkende motor lys og feil på bakre kassett.
Transmission Problemer

eiere har rapportert at Explorer vil ikke skifte gir i revers eller stasjonen, eller at overføringen tilfellet clutch vil begynne å spinne. Andre saker er merkelige lyder og slipping momentomformere. Et annet stort problem med denne modellen er knyttet til sin fire-wheel-drive-systemet. Tap av fire-wheel-drive evne har blitt rapportert av noen drivere.

Andre problemer
p Det er andre kjente problemer med 1997 Ford Explorer. Disse problemene er mindre vanlig, og reparasjonskostnader er relativt lav. Det har vært problemer med fjæring og styring, samt bremser. Dessuten kan svikt i ovnen saken og blanding døren føre til oppvarming og air condition for å ikke fungere. I tillegg har det vært rapportert problemer med starteren sviktende og batterilading.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65651.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer