Slik feilsøker en Key Ignition Problem

Å måtte forholde seg til viktige tenning problemer kan være frustrerende, spesielt hvis du har for å nå en avtale eller være et annet sted i tide. Selv om de fleste tenninger vare lenge, kanskje noen begynner å vise tegn på problemer på enkelte punkt. Løse noen problemer ved å endre tenningen hvis det blir feil, mens andre kanskje bare trenger noen feilsøkingstrinn for å fikse det. Før du vurderer å få det erstattet, er det noen feilsøking oppgaver du kan utføre. Instruksjoner
identifisere viktige Tenning Problemer
en

Sjekk tenningslåsen for korrosjon dersom tenningsnøkkelen og rattstamme varme opp mens du kjører. Når tenningen kommer i kontakt med korrosjon det fører til motstand. For å løse problemet, eliminere korrosjon.
2

Start motoren på bilen ved å vri nøkkelen i tenningen til "On" posisjon. Dersom tenningslåsen varmer opp når du starter motoren, se etter løse kontakter eller ødelagte tenningslåsen ledninger. Stram alle tilkoblinger som er løs og erstatte ødelagte ledninger.
3

ut om bilen starter lett, men når du prøver å slå den av den ikke slå seg av. Dette er som regel som et resultat av en feil i koblingen fra tenningslåsen og bryteren. Du må kanskje bytte tenningslåsen og nøkkel vannglass montering.
4

Kontroller batteriets tilkoblinger og se etter rust hvis bilen ikke vil starte. Hvis batteriet er greit, fjerne overflødig nøkler fra nøkkelringen, som vekten fra tastene kan føre til at tenningen ikke virker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65623.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer