Hva er årsaken Engine Compression Loss?

Motor kompresjon måles i sylinderen, der luft /drivstoffblandingen går inn og blir deretter antent. Den brennende, ekspanderende gasser presse stempelet, oversette denne energien til bevegelse fremover. Evnen til å begrense denne eksplosjon i sylinderen måles og kalles komprimering. Enhver lekkasje ut av sylinderen er definert som komprimering tap, som kan alvorlig redusere effekten av motoren. Bad Ventiler

i en bilmotor, innsug og eksos ventiler er vanligvis plassert på toppen av sylinderen. Inntaket ventilen åpner og lar drivstoff og luft inn i sylinderen for forbrenning. Etter forbrenning, åpner eksosventilen å utvise eksosen.

Bad ventiler er forårsaket hovedsakelig av overoppheting. Overoppheting kan varme opp ventiler 'stilkene til poenget med fordreining. De skjeve ventilspindlene tillater ikke ventilene til setet riktig, slik at gasser å lekke ut. Dette resulterer i kompresjon tap.

The eksos ventil svikter oftest fordi det er utsatt for de varme eksosgassene, som når opp til 1200 til 1350 grader. De oppvarmede ventil pauser eller fordreier, forårsaker lekkasje i sylinderen og komprimering tap.

Ventiler kan også kjøpe carbon oppbygging. Sot oppstår vanligvis på utløpsventilen på grunn av den kontinuerlige passering av forbrente gasser. Disse brente gasser skitner til ventilsetet, hindrer en god tetning på utløpsventilen. Gasser deretter flykte, som igjen fører til komprimering tap.
Piston Holes

Pistons er plassert i sylinderen. Når forbrenningen skjer, varme gasser skyve stempelet, som i sin tur driver en veivakselen. Stempel hull føre til lekkasje og lav komprimering. Overoppheting er en årsak til stempel hull. Når overoppheting, hot spots form. Disse hot spots slutt slites hull i stemplene. Stempel lekkasjer resulterer i lav kompresjon fordi gassene ikke bygge opp i forbrenningskammeret. Dårlige tennplugger, dårligere gass med lav oktan og defekte injektorer kan alle utløse hot spots på stemplene og til slutt føre til hull.
Lekkasje i Topplokk
< p> Topplokket er plassert på toppen av motorblokken. Det lar forbrenningen ved å tillate at brennstoff og luft til å passere inn i sylinderen og deretter unnslippe etter at blandingen er brent. Topplokket er boltet til blokken ved hjelp av en pakning i mellom. Hvis pakningen bryter sammen, utvikler et lite hull mellom topplokket og sylinderen. Dette er kjent som toppakning fiasko. Den lekkasje i pakningen tillater gasser å unnslippe, og fører til tap av kompresjon og dårlig motorytelse. Den vanligste årsaken til toppakning svikt er overoppheting. Ekstreme overoppheting fører til fordreining av hodet eller motorblokk, som deretter resulterer i et sammenbrudd av pakningen segl.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65600.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer