Bil Problemer: Ingen Heat

Hvis du bor i et kaldt klima og har ikke den luksus av en garasje, ikke bare vil kjøretøyet bli vanskeligere å starte, men du kommer til å ønske å slå på varmen når du kommer inn . Uten en fungerende varmeapparatet i bilen, kan det fryktede mandag morgen pendle bli en bokstavelig talt lammende opplevelse. Som bakvendt som det høres ut, hvis varmen i bilen din ikke fungerer, mest sannsynlig er det et problem med kjølesystemet. Det er et par skritt du kan ta for å diagnostisere årsaken og få litt varme tilbake i bilen. Instruksjoner
en

Kontroller motorens kjølevann nivå. Når et kjøretøy er i gang, blir varmen som produseres av motoren absorberes av kjølevæske og strømmer til radiatoren inne i bilen. Hvis kjølemiddelet er lav, er det flyt stoppet. Bare toppen av kjølevæsken og problemet skal løses.
2

Se etter noe rusk fanget i varmeapparat slanger eller varmeapparat kjerne. Slå på varmen kontroll i bilen til full temperatur, men sørg for at viften er slått av. Åpne opp panseret og finn varmeapparat slangene. Det vil være to av dem på baksiden av motoren omtrent 1 cm i diameter. Føler slangene: de skal være omtrent samme temperatur. Hvis det er en stor forskjell i temperaturen, noe som mest sannsynlig å blokkere systemet, eller det kan være en lekkasje. Det er best å få bilen reparert.
3

Watch motoren temperaturmåleren. Hvis kjøretøyet tar lang tid å varme opp eller ikke varme opp nok, problemet er sannsynligvis en defekt termostat. En sunn motor temperaturmåleren skal varmes opp til ca halvveis poeng etter seks til åtte minutter av motoren i gang.
4

Test selve temperaturkontroll inne i bilen. Hvis de ikke fungerer som det skal, og du er ganske sikker på at kjølesystemet er i orden, ligger problemet sannsynligvis i kontrollene. Varmeovn kontrollene vanligvis opererer med kabler, støvsugere eller elektronikk. Et problem med styresystemet betyr vanligvis en tur til garasjen for service.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65584.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer