Min 2007 Altima ikke piper når jeg låse døren

2007 Nissan Altima er rask , kraftig og behagelig . Samt å være tilpasses og brukervennlig , det er mange små detaljene som gjør det til et polert og morsom å kjøre maskinen. Noen ganger de små tingene som kan føre til tilpasninger oppstår uhell . Dette er ofte tilfellet når du setter låsalternativene . I 2007 Nissan Altima , den intelligente Sentrale kontroller om bilen piper ved låsing eller ikke. Kontrollen kan enkelt byttes til "no pip " alternativet når nøkkelen er kastet inn i en håndveske eller baklommen. Instruksjoner
en

Trykk på " Lock "-knappen på din Nissan Ultima 2007 Intelligent Key fjernkontroll. Pass på at du er i nærheten av bilen, slik at du kan lytte etter pipetonen på låsing .
2

Trykk og hold " Lock " og " Lås opp " knappene sammen. Vent minst to sekunder . For å bekrefte horn har blitt reaktivert , bør de blinker varsellysene tre ganger .
3

Trykk på låseknappen for å sikre at den horn piper når bilen er låst. Hvis ikke, gjenta holder " Lock " og " låse opp" knappene til blinker varsellysene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65580.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer