Hvordan hente en OBD2 kode Uten en Scan Gauge

OBD2 feilkoder er en del av et feilsøking system som hjelper deg å spore opp kilden til motorens problemer. For eksempel, hvis motorens datamaskin gjenkjenner en feil under drift, isolerer det det, oversetter den til en kode og lagrer det slik at du får tilgang til den. Du hente det ved hjelp av en av metodene beskrevet her. La oss si at koden indikerer at en altfor rik oksygen-til-fuel ratio. Se dette opp i en reparasjon manuell og du vil se dette er vanligvis likt en defekt oksygen sensor. Bytte det løser problemet og koden tilbakestilles. Du trenger
Byglingstråd
Binders
Repair manual
Vis Hent Mer Instruksjoner
OBD2 koder Bruke Tenningsnøkkelnummer
en

Turn tenningsnøkkelen "On" og "Off" uten å starte motoren. Hvor mange ganger du gjør dette avhenger av det aktuelle kjøretøyet. De fleste Chryslers krever fem ganger, andre biler krever tre. Avslutt med nøkkelen i "On" posisjon. Starte sekvensen på nytt hvis du ved et uhell sveiv bilen.
2

Se "Check Engine" eller "Tjenesten" lyset på dashbordet. Det vil bli tent, og vil begynne å pulsere. Hver puls representerer et tall. En pause skiller ett siffer fra den neste i en to-sifret kode. For eksempel vil Kode 23 går som dette: puls, puls, pause, puls, puls, puls
3

Skriv ned kodene som de blinker gjennom "Check Engine" light.. Hver kode har en mening, direkte relatert til et problem i motoren. Slå opp kodene i en verkstedshåndbok.
Bilder Andre valg
4

Trykk kilometertelleren "tur" og "Tilbake"-knappene mens du vrir på nøkkelen "On". Slipp knappene og se på kilometertelleren display for de feilkoder å lese ut digitalt.
5

Trykk kilometertelleren "tur" og "Tilbake"-knappene samtidig vrir tenningsnøkkelen "On" og "Off . " Avslutt med nøkkelen i "On" posisjon. Slipp kilometerteller knapper og lese feilkoder fra den digitale kilometertelleren.
6

Finn testporten under dashbordet der OBD2 scanner plugges i. Bruk et stykke jumper wire eller en unbent binders å knytte porter "A" og "B", initiere diagnostisk sekvens. Se på "Check Engine" light for å få kodene til flash.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65578.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer