Hvorfor My Car Amperemeter Dip?

The amperemeter på bilen din gir viktig informasjon om tilstanden til bilens elektriske system. Når alt fungerer som det skal, vil amperemeter lese en jevn svak positiv strøm. Hvis amperemeter viser uberegnelig elektrisk strøm, eller hvis avlesningen er jevn, men negativ, indikerer det et problem et sted i det elektriske systemet. Loose Belt

Den vanligste årsaken til en kortvarig dukkert i amperemeterutslaget er en slipping dynamo beltet. En løs beltet vil ofte slipper for en liten stund og så plutselig grep og fungere normalt igjen for en liten stund. Stramme beltet til riktig spenning vil ofte løse problemet.
Sviktende Dynamo
p Hvis bilen dynamoen er i ferd med å mislykkes, vil dynamoen utgang ofte være uberegnelig. Svikten kan være elektrisk, slik som en sviktende vikling, eller det kan være mekanisk, for eksempel et sviktende lager. Forestående mekaniske feil er normalt ledsaget av høye lyder som kommer fra dynamo, og svært ofte en slipping dynamo beltet.
Loose Elektrisk tilkobling

En løs elektrisk eller ledninger tilkobling kan føre til det elektriske systemet strøm til å svinge seg uberegnelig. Normalt en løs tilknytning vil også føre til feil utførelse av andre elektriske komponenter, for eksempel lys plutselig slå av og på og målere plutselig lese uberegnelig.
Defekt bryter eller Relay

Det er mange brytere og releer i hele det elektriske system. Disse semi-mekaniske enheter kan klebes eller på annen måte mislykkes på måter som fører til feil strømstyrke svingninger.
Slitt Kabling

Kabling kan noen ganger kan gnisse på andre komponenter til punktet hvor isolasjonen slites igjennom og ledningen periodisk kortsluttet til jord. Dette i sin tur vil føre til fall og overspenning i amperemeterutslaget.
Defekte Ammeter

amperemetre er enkle og pålitelige enheter, men fra tid til annen, de gjøre mislykkes. Et amperemeter i ferd med å mislykkes noen ganger kan vise ujevne målinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65557.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer