Min Dodge V10 vil ikke starte

Dodge brukte V-10 motor i sin Viper sportsbil. Det ble også brukt på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet i sine heavy-duty full størrelse lastebiler. Disse motorene er tett i design, men de innstilt på Viper for fart og høyt turtall makten og lastebil versjon for lav RPM dreiemoment. Dodge gjorde V-10 til å arbeide og å trekke. Den har en full åtte liter slagvolum, noe som gjør det to til fire ganger så stort som mange bilmotorer. Når motoren ikke vil starte, er en systematisk feilsøking tilnærming best, eliminere en mistenkt årsak av gangen til problemet er funnet. Du trenger
Digital multimeter
Sett av kombinasjonen skiftenøkler
Liten ball pein hammer
Clip-on tennpluggen elektrisk tester
NOID lys set
Engine kompresjon tester
Fuel spenning tester
5/8 Spark Plug Socket
Vis flere instruksjoner
Hvis motoren ikke Turn Over
en

Slå frontlysene på. Observere om de lys eller ikke. Hvis lysene lyser ikke i det hele tatt, er det enten en åpen krets fra batteriet eller i det vesentlige elektrisk system, eller batteriet er helt død. Hekt fører opp til multimeter din, og plasser den røde ledningen på plusspolen på batteriet, og plassere den sorte ledningen på minuspolen. Sett meter bryteren til volt. Måleren skal 12,0 til 12,7 volt. Hvis den gjør det, er batteriet fulladet. Hvis batteriet leser noen spenning over 9 volt, bør frontlysene lyse minst svakt. Hvis batteriet viser full lading, og frontlysene ikke virker, er problemet sannsynligvis en åpen krets, for eksempel en ødelagt eller frakoblet batteri kabel.
2

Vri nøkkelen, mens en hjelper klokker frontlysene. Merke hvis frontlysene dim med nøkkelen slått. Hvis de gjør det, er starteren trolig engasjerende riktig, og problemet er mer enn sannsynlig en utladet eller mislykket batteri som ikke produserer nok strøm til å snurre starteren. Prøv å lade batteriet, eller starthjelp. Hvis bilen starter, teste batteriet med en tester for å avgjøre om det har sviktet.
3 p Hvis hovedlysene ikke dim når du vrir om nøkkelen, men bo på full lysstyrke, og batteriet viser full lading, er problemet sannsynligvis i starteren krets. Obs hvis starteren gjør en klikkelyd når du vrir om nøkkelen. Hvis den gjør det, er starteren får signal fra tenningslåsen å slå på. Trykk på starteren med en hammer. Noen ganger vil det føre til at starteren å jobbe. Uansett problemet er mer enn sannsynlig med startmotoren.
Hvis motoren dreier
4

Bestem at det er drivstoff på tanken. Hvis det ikke er det, fylle det. Du ville ikke være den første personen til å feilsøke en non-starter Dodge V-10 som var rett og slett tom for bensin.
5

Fest klipsen på en gnist tester mellom en tennplugg og wire, og slå av motoren over. Indikatoren skal blinke, forteller deg at tennpluggene får strøm til brann. Koble fra ledningene kontakten til et tilgjengelig drivstoff injektor, og koble den noid lys inn på den kontakten. En noid lys plugges inn der et drivstoff injektor plugges inn, og vise om injektoren er å få et signal. Det de NOID blinker mens starteren er i drift, er drivstoff injektor få et signal å sprøyte drivstoff inn i motoren.
6

Koble drivstoff trykkmåler til Schrader ventil på drivstoff rail. Det ser ut som et dekk luftventilen. Sveiv motoren, og se drivstofftrykket lesing. Se om måleravlesningen er mellom 42 og 52 PSI. Hvis den er lavere, er det noe som hindrer drivstofftilførselen, hvis høyere, er drivstoff trykkregulatoren defekt. Hvis avlesningen er 0, er drivstoffpumpen den mest sannsynlige årsaken.
7

Lytt til motoren som det skrur. Høres det normale, eller sentrifugerer det raskere? Hvis den roterer hurtigere, kan motoren ha en feil som forårsaker den til å gå ned i kompresjon. Fjern hvert tennplugg, og installere kompresjon måleren i tennplugg hullet. Drei motoren flere ganger. Kompresjonen måle bør lese mellom 170 og 190 PSI for Dodge V-10. Avlesninger som varierer med mer enn 25% er et problem. Hvis avlesningene er ikke riktig, problemet er inne i motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65542.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer