Feilsøking av blinklys på Min Dodge Caravan

Hvis du snur på din tur signal og indikatoren blinker raskere enn normalt, eller hvis du kan se at blinklyset ikke kommer på, har du et problem. For å finne ut nøyaktig hva problemet er, må du feilsøke. Start med å undersøke de mest åpenbare ting først, som en utbrent pære eller sikring, hvis det ikke løser problemet, undersøke nærmere. Du trenger
Socket satt
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Slå på blinklyset til å blinke på siden av Caravan du ønsker å feilsøke. Se på indikatoren på instrumentpanelet for å se om det blinker veldig raskt. Hvis den blinker raskt du har et baklys ut. Hvis den blinker på sitt normale nivå eller ikke blinding i det hele tatt, kan du gå videre til trinn to.
2

Look for å se om du har en defekt sikring. Det er to sikringsbokser på Dodge Caravan, den ene er under dashbordet på førersiden og den andre er i motorrommet, mot baksiden og på førersiden. Sjekk brukerhåndboken for å finne den nøyaktige plasseringen av blinklys sikring og sjekke det for å se om det har brent ut. Hvis det har brent ut vil du være i stand til å se at de små ledningene ikke berører inne i sikringen.
3

Kontroller blinklys pære å se om det er blåst hvis sikringen var fortsatt god. Hvis det er en bakre blinklys du kan komme til pæren ved å løfte Caravan rygg luke og åpne lys kupé på innsiden bak på bilen. Det er en på venstre og en på høyre side av kjøretøyet. Hvis det er en front blinklys, kan du komme til pæren ved å åpne panseret og fjerne de tre skruene som holder lyset forsamlingen på plass.
4

Place et voltmeter på ledningene for å se om det blir noen makt hvis pæren ikke er utbrent. Hvis blinklyset fungerer, og det er ikke å få noen makt, har du sannsynligvis en kortslutning i ledningene et sted mellom blinklys bryteren og blinklys pære.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65523.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer