Virkningene av en Tette Fuel Filter i en Durango

The Dodge Durango er en bil som har hatt flere tilbakekallinger fra produsenten samt prober utført på bilen fra National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Bilen har blitt tilbakekalt for suspensjon problemer, ledninger sele problemer, drivstofflekkasje problemer og, mer nylig, har en undersøkelse begynt på kjøretøyet for branner som har startet under førersetet. The Durango har ikke blitt tilbakekalt for eventuelle brennstofffilter problemer, men et tett dieselfilter gjør det påvirke driften av motoren. Steiling ved høye hastigheter

En av effektene av en tett drivstoff filter i Durango er bilen vil stall ved høye hastigheter. Drivstoffet Filteret hindrer rusk fra å komme inn drivstoff linje, forgasser og drivstoff injektor skade disse delene. Når Durango eieren akselererer bilen, forhindrer et tett filter en tilstrekkelig mengde drivstoff inn i motoren hindrer Durango fra påskynde når det er nødvendig, for eksempel inn på motorveien. Motoren stanser og Durango bremser ned eller dør ved akselerasjon.
Motoren vil ikke starte

En helt tett dieselfilter på Durango vil hindre at motoren starter fordi ingen drivstoff blir til drivstoff injektor eller forgasseren for å fyre motoren eller starte opp motoren. The Durango vil omsetningen, men starter ikke fordi drivstoffet blir blokkert av den tilstoppede drivstoffilter. Dette er et sikkert tegn på at drivstoff filteret må skiftes. For å hindre at bensinfilteret helt tett det er anbefalt av serviceteknikere at drivstoff filteret byttes hver 20 000 miles, men på de nyere Durangos er bensinfilteret som sitter inne i bensintanken som gjør at dieselfilter å vare mye lenger.

Rough Idle

Durango vil gå ujevnt på tomgang hvis drivstoffilter er delvis tilstoppet. Dette fører til at motoren jobbe hardere for å holde i gang og motoren vil hoste eller frese. Hver gang motoren må jobbe hardere for å betjene, kan skaden være gjort til de viktigste komponentene som stempler og sylindere. Selv tennplugg kan bli skadet hvis drivstoffilter er tilstoppet i Durango. Når disse komponentene blir skadet, kan erstatningen bli svært kostbart. En trenet mekaniker kan lett finne ut om drivstoffilteret er tetter seg ved å bare se på tennpluggene og se hvor mye slitasje er synlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65488.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer