Batteri og Dynamo Problemer

En bil batteri lagrer energi til å starte bilen , og dynamoen produserer energi når motoren er i gang og også lader batteriet. Problemer med det ene av disse komponentene kan holde et kjøretøy beveger seg. Batteri Plate Problemer

Etter hvert vil et batteri går døde og kan ikke lades opp. En grunn til dette er at platene inne i batteriet kan bli besatt med sulfat , og en kostnad ikke kan passere gjennom dem . Platene kan også brytes ned , eller det vil være en strømlekkasje mellom celleplatene . Den nåværende lekkasje kan føre til kortslutning .
Spenningsregulator

spenningsregulatorer hindre at batteriet lades ved å redusere strømmen til elektromagnet som motoren turtall øker. Dette begrenser dynamoen utgangseffekt. I mange biler , er spenningsregulatoren lokalisert inne i generatoren. En dårlig spenningsregulator krever demontering dynamoen å få tilgang til spenningsregulator. En dårlig drift spenningsregulator kan gå ubemerket fordi ladningen varsellampen ikke lyser .
Dårlig Lade Dynamo

En dårlig lading eller overbelastet dynamo vil føre til at batteriet for å slites ut for tidlig . Andre symptomer inkluderer : utenfor lysene kan være svak, og anklagen varsellampe på instrumentpanelet skal bo på . Motoren komme sakte også .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65432.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer