Årsaker til en radiator lekkasje

Radiatorer holde bilens sentrale deler kjølig. De la motoren skal fungere skikkelig og hindre overoppheting om et kjøretøy går på tomgang i trafikken eller kjører en lang avstand uten å stoppe. Når radiator lekkasjer, siver vital kjølevæske ut og dermed systemet ikke kan kjøle bilen så effektivt. Verre, kan disse av og til lekkasjer føre til overoppheting og alvorlig skade på motoren. Mange ulike faktorer kan føre til radiator lekkasjer. Korrosjon
p Det er en grunn mekanikere anbefaler at folk rengjøre bilen etter en dyp snø. Veisalt og annet materiale kan samle på en radiator og rust metall, til slutt fører til en lekkasje. Når dette skjer, må en mekaniker enten lappe lekkasje eller erstatte radiator helt.
Frysing
p Hvis en radiator ikke har vært fylt med riktig kjølevæske, eller verre , har blitt fylt med vann, kan det oppleve alvorlige skader ved minusgrader. Vannet utvider seg når det fryser og kan bryte mange materialer i prosessen, blant annet en radiator. Fyll alltid en radiator med frostvæske for å forhindre dette årsaken til lekkasjen.
Punktering

Road rusk, steiner og annet søppel kan noen ganger bli fanget på undersiden av en bil og punktering ulike komponenter, spesielt ved høye priser av fart som de på riksveier og motorveier. Menneskelige feil kan også føre til punkteringer i ulike situasjoner. Mekanikere kan lykkes lappe noen punkteringer, mens mer alvorlige punkteringer vil ødelegge en radiator helt.
Age
p Som tiden går, vil radiatorer oppleve slitasje av bruk , akkurat som med alle mekaniske delen av et kjøretøy. Interne komponenter kan begynne å lekke, kan slangene bryte ned og små sprekker kan utvikles i radiator. Når en radiator begynner å oppleve lekkasje på grunn av alderdom, kan det være på tide å bytte den ut.
Svake Radiator Cap

Radiatorer arbeid innenfor et hektisk miljø, så hvis den ytre radiator Hetten har noen skade, vil det lekke kjølemiddel hver gang kjøretøyet opererer. En feil sized hetten vil også produsere det samme resultat. En trykktest vil avgjøre om en radiator cap er den skyldige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65418.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer