Dieselfilteret Symptomer

Drivstoff filtre fjerner urenheter i drivstoffet før det går inn injektorene og, til slutt, motoren. Feilaktig filtrert diesel utgjør risiko for tilstopping injektorene, som kan føre til dårlig ytelse og eventuell injektor feil. I tillegg, som drivstoff filtre bli tette, pumpene som leverer drivstoff fra tanken til resten av systemet tvunget til å arbeide hardere, og dermed forårsaker overflødig slitasje. Sputtering

Et tilstoppet dieselfilteret kan føre til at kjøretøyet skal "frese" eller kutte ut ved høye hastigheter. Hvis filteret ikke er slik at drivstoff til å flyte gjennom det til riktig pris, vil ikke motoren kunne motta nok drivstoff, og kjøretøyet vil frese mens du flytter nedover veien. Denne karakteristikken kan være mest åpenbare mens du prøver å akselerere.
Ikke Starter

Pumpene som leverer drivstoff til injektorene og la dieselmotorer til å begynne sin start sekvensen kan ikke levere en tilstrekkelig mengde drivstoff hvis filteret er sterkt forurenset eller tilstoppet. Uten nok drivstoff, bilen rett og slett ikke vil starte.
Vehicle stenge av

Mens sputtering kan oppstå hvis drivstoffilter er tilstoppet, når filteret er i stand til å rense og levere enda mindre brensel til diesel-motor, kan kjøretøyet fullstendig stengt. Diesel motorer som ikke får nok drivstoff kan stenge når som helst på tomgang eller akselererer. Uten tilstrekkelig brennstoff er avfyring sekvensen i at motoren ikke forekomme. Å miste makten, mens du kjører, kan skape en farlig situasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65397.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer